- 21 Kasım 2018
- 183
- 226
- 23
- 32
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Ohh maşallah sen baya bişey yapmışsın ben sadece inciri araştırdım diğerleri hakkında bilgim yok. Bugünde başladım ilkini içtim ama çok tatlı ya bal gibi baya 21 gün baya zor geçicek. Bide ben şuan sadece incir yapıyorum 13. günde havuca başlıcam sen ikisini birmi yapıyosun.Canım insallah en kısa zamanda güzel haber alırsın. Ben de şimdi inciri araştırıyordum. Başlayalı 4 gün oldu benim. İncir ve havuç yapıyorum inşallah iyi olur. Testere dişli aslan pençesi incirden sonra mı içiliyor acaba yoksa kürle beraber onu da tüketebilir miyiz ? bir de arısütü polen bal karışımı aldım. Evde de çörek otu tarçın bal karışımı yaptım onlardan da birer çay kaşığı yiyorum.
İçemezsen eğer havuçla yap tadı daha iyi. Senin problemin yumurta mıydıOhh maşallah sen baya bişey yapmışsın ben sadece inciri araştırdım diğerleri hakkında bilgim yok. Bugünde başladım ilkini içtim ama çok tatlı ya bal gibi baya 21 gün baya zor geçicek. Bide ben şuan sadece incir yapıyorum 13. günde havuca başlıcam sen ikisini birmi yapıyosun.
Canım dün ben saraçoğlunu dinledim hatta linki bulursam ekleyim izle. İncir kürü uygula bitince testere dişli aslan pençesi diyo. Ben aldım ama incir bittikten sonra kullanıcam. İncir kürü 21 gün sonra 7 gün ara sonra sanırım tekrar 21 gün. Herkese farklı söylüyo değerine göre. Kadının birine 15 gün kullan inciri dedi sonra 2 ay aslan pençesi dedi. Bana kalırsa sen bi süre sadece incir yap 21 gün. Aslan pençesiyle aynı anda yapmaDoktorun söylediği bişey yok net olarak ama burdan araştırdım herkes gonal f 450 ile kullanmış aşılama zamanı ve 37,5 falan ben bi 900 kullandım yetmedi bide 450 kullandım ve 112,5 ve 150de kullandım. Yani yumurtaların büyümesinde sorun olduğunu düşünyürum o yüzden takviye yapayım dedim. Aslan pençesinede baktım fsh düşüklüğü içi diyor ama bilemedim kullansammı bende.
Doktorun söylediği bişey yok net olarak ama burdan araştırdım herkes gonal f 450 ile kullanmış aşılama zamanı ve 37,5 falan ben bi 900 kullandım yetmedi bide 450 kullandım ve 112,5 ve 150de kullandım. Yani yumurtaların büyümesinde sorun olduğunu düşünyürum o yüzden takviye yapayım dedim. Aslan pençesinede baktım fsh düşüklüğü içi diyor ama bilemedim kullansammı bende.
İncir tek başına günde 1 bardak içiliyo. Bence diğeri de 1 bardak yeter ama sabah akşam yaparsan daha etkili olur . Bende çatlama çok çabuk oldu. Önce incir yap sonra havuçla devam et. Senin sıkıntın ne? Büyümemesi mi çatlamaması mı ?Selam kızlar bende incir kürüne başlamayı düşünüyorum saracoğlu video dinlediğim kadaeiyla ayri ayri incir ve havuç 20dk kaynadıktan sonra ilimasini bekle öyle karıştır diyor ben çalışıyorum akşamdan yapsam 1 bardak içip kalan 1 bardağı sabah içsem faydasını gorurmuyuz sizce?
Akşamdan olmaz canım taze yapman gerekiyor. Benim 12. günüm bugün havucu ilave ettim. Bende çalışıyorum ama zor olmuyor ya.Sabah aklkıyorum direk 2. 5 su bardağı içme suyunu tencereye koyuyorum o kayanayana kadar yüzümü falan yıkıyorum 9 tane inciri çıkarım yıkayıp doğruyorum.Su kaynayıncada içine kayıp 15 dk bekliyorum.Beklerkende üstümü giyiyorum. sonra ocaktan alıyorum ılımasını beklerkende makyajımı yapıyorum tamamdır :)Selam kızlar bende incir kürüne başlamayı düşünüyorum saracoğlu video dinlediğim kadaeiyla ayri ayri incir ve havuç 20dk kaynadıktan sonra ilimasini bekle öyle karıştır diyor ben çalışıyorum akşamdan yapsam 1 bardak içip kalan 1 bardağı sabah içsem faydasını gorurmuyuz sizce?
Akşamdan olmaz canım taze yapman gerekiyor. Benim 12. günüm bugün havucu ilave ettim. Bende çalışıyorum ama zor olmuyor ya.Sabah aklkıyorum direk 2. 5 su bardağı içme suyunu tencereye koyuyorum o kayanayana kadar yüzümü falan yıkıyorum 9 tane inciri çıkarım yıkayıp doğruyorum.Su kaynayıncada içine kayıp 15 dk bekliyorum.Beklerkende üstümü giyiyorum. sonra ocaktan alıyorum ılımasını beklerkende makyajımı yapıyorum tamamdır :)Selam kızlar bende incir kürüne başlamayı düşünüyorum saracoğlu video dinlediğim kadaeiyla ayri ayri incir ve havuç 20dk kaynadıktan sonra ilimasini bekle öyle karıştır diyor ben çalışıyorum akşamdan yapsam 1 bardak içip kalan 1 bardağı sabah içsem faydasını gorurmuyuz sizce?
Adetin 5. günü incirle başladım bugün 12.günü havuca bugün başladım ben. Miktar fazlalaştığı için yarısını kahvaltıdan yarım saat diğer yarısınıda akşam yemeğinden yarım saat önce içebilirsiniz.İncir tek başına günde 1 bardak içiliyo. Bence diğeri de 1 bardak yeter ama sabah akşam yaparsan daha etkili olur . Bende çatlama çok çabuk oldu. Önce incir yap sonra havuçla devam et. Senin sıkıntın ne? Büyümemesi mi çatlamaması mı ?
Canım saraçoğlu bi videoda 2 gün dolapta bekleyebilir bir şey olmaz dediSelam kızlar bende incir kürüne başlamayı düşünüyorum saracoğlu video dinlediğim kadaeiyla ayri ayri incir ve havuç 20dk kaynadıktan sonra ilimasini bekle öyle karıştır diyor ben çalışıyorum akşamdan yapsam 1 bardak içip kalan 1 bardağı sabah içsem faydasını gorurmuyuz sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?