Evet özele gideceğim.öyle yapıyım cuma gidiyim yoksa takıntı yapmaktan ataklar geçircem vallaOzele mi gidiceksin cuma gunu git bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet özele gideceğim.öyle yapıyım cuma gidiyim yoksa takıntı yapmaktan ataklar geçircem vallaOzele mi gidiceksin cuma gunu git bence
Canım adetin zaten bitiyomuş bence bu ayda düzenli ilişki yaşayın gerekirse ovulasyon testi kullan yada akıntını kontrol et ona göre ilişki yaşayın bence diğer adetinin 2 yada 3.günü git doktora çünkü normal günler bişey ifade etmiyo zaten bakıp yollar ve adette gel der sana (tecrübe konuşuyo) bende 30 yaşındayım yaklaşık 3-4 yıldır git gel git gel hala tık yok benimde olmadı bebeğimEvet özele gideceğim.öyle yapıyım cuma gidiyim yoksa takıntı yapmaktan ataklar geçircem valla
Allah razı olsun cevabın için.doktoru faceden buldum yazdım adetin üçüncü günü gelirsen daha iyi olur yazmış.öyle yapıyım en iyisi.daha önce ovulasyon testi aldım kullandım o çift çizgi göremedim teste.sanırım benim yumurtlamamda sorun var.eşimin sonuçları çok iyi çıktı çünkü.sizde ne gibi sorun var neden olmadıCanım adetin zaten bitiyomuş bence bu ayda düzenli ilişki yaşayın gerekirse ovulasyon testi kullan yada akıntını kontrol et ona göre ilişki yaşayın bence diğer adetinin 2 yada 3.günü git doktora çünkü normal günler bişey ifade etmiyo zaten bakıp yollar ve adette gel der sana (tecrübe konuşuyo) bende 30 yaşındayım yaklaşık 3-4 yıldır git gel git gel hala tık yok benimde olmadı bebeğim![]()
Canım sebepsiz infertilite yani ne olduğunu bilemiyolar çünkü eşimde de bende de bi sorun yok rahim filmi (hsg) çektirdim temiz çıktı hormon tahlillerim iyi çıkıyo yumurtamda oluşuyo ama işte nasip olmadı ilaçlı destek tedaviler oldum 2 aşılama yaptırdım olmadı bir türlüAllah razı olsun cevabın için.doktoru faceden buldum yazdım adetin üçüncü günü gelirsen daha iyi olur yazmış.öyle yapıyım en iyisi.daha önce ovulasyon testi aldım kullandım o çift çizgi göremedim teste.sanırım benim yumurtlamamda sorun var.eşimin sonuçları çok iyi çıktı çünkü.sizde ne gibi sorun var neden olmadı
Bunu duymuştum hiç bir sorun yokken olmuyormuş bazen.ablamında böyle olmuştu doktoru değiştirmişti o ay aşılama tuttu hamile kaldı.bazı doktorlar para tuzağı.başka doktorada gittiniz mi?inşallah bu sefer tutar bebişine kavuşursun.bakalım bende ne cıkacak korkuyorumCanım sebepsiz infertilite yani ne olduğunu bilemiyolar çünkü eşimde de bende de bi sorun yok rahim filmi (hsg) çektirdim temiz çıktı hormon tahlillerim iyi çıkıyo yumurtamda oluşuyo ama işte nasip olmadı ilaçlı destek tedaviler oldum 2 aşılama yaptırdım olmadı bir türlüdiğer ay tüp bebek yaptırıcam başka çarem kalmadı sende ihmal etme canım yaşımız geçiyo malesef
bu arada aklına bişey takılırsa bana yazabilirsin
Bikaç doktora daha gittim canım ama kendi doktorum çok naif bi insan para göz falanda değil 10 yıllık doktorum öyle biri değil herşey Allahtan canım nasip olmadı, belki sende hiçbir sorun yoktur zamanlamayı yapamıyo olabilirsiniz adetin 7-15 günü arası önemli günler gün aşırı ilişki oluyomu düzenli?Bunu duymuştum hiç bir sorun yokken olmuyormuş bazen.ablamında böyle olmuştu doktoru değiştirmişti o ay aşılama tuttu hamile kaldı.bazı doktorlar para tuzağı.başka doktorada gittiniz mi?inşallah bu sefer tutar bebişine kavuşursun.bakalım bende ne cıkacak korkuyorum
Anladım canım.gün aşırı denemeyi bıraktım uzun süredir.olmuyor diye umudum kırıldı.bu ay gün aşırı deniyim belki olurBikaç doktora daha gittim canım ama kendi doktorum çok naif bi insan para göz falanda değil 10 yıllık doktorum öyle biri değil herşey Allahtan canım nasip olmadı, belki sende hiçbir sorun yoktur zamanlamayı yapamıyo olabilirsiniz adetin 7-15 günü arası önemli günler gün aşırı ilişki oluyomu düzenli?
Hayırrrr kesinlikle kendini bırakma belki doğal yolla olucak ama sen fırsatı kaçırıyosunAnladım canım.gün aşırı denemeyi bıraktım uzun süredir.olmuyor diye umudum kırıldı.bu ay gün aşırı deniyim belki olur![]()
Haklısın.eşimde kızıyor pes ettin kendinde bi sorun olduğuna inandırdın iyice kendini diyor.bu ay çok dikkat edicem.dediğin gibi maddi manevi çok zor süreç bide panik atağım var iyice strese giriyorumHayırrrr kesinlikle kendini bırakma belki doğal yolla olucak ama sen fırsatı kaçırıyosuncanım olmazsa ilerde hastane işi iğneler ilaçlar süreçler insanı maddi manevi çok yoruyo yıpratıyo benden sana tavsiye sonra pişman olursun
Hic takinti yapma canim hersey iyi olsun insallahh git icin rahatlasinEvet özele gideceğim.öyle yapıyım cuma gidiyim yoksa takıntı yapmaktan ataklar geçircem valla