Adetliyken üçüncü gün değil mi? Bittikten sonra değil sanırım.. İlk muayene jinekolojik muayene mi oluyor yoksa hormon testleri miUcuncu gunu gitmelisin hormon testi ucuncu gunu oluyo canim
Anladım canım çok teşekkür ederim. Adetim bitince gidiyim sonra yönlendirmesine göre hareket ederim artık. Alttan muayeneden korkuyorum.cihazla mı bakıyorlar el ile mi muayene ediyorlar acabaBak simdi canim. Ben ilk gittim adetsizken alttan muayene falan iste onlara bakildi sonra. Adetin ucuncu gunu gittim hem hormon testime bakildi hemde adetliykende alttan muayene edildi
Tamam canım çok sağol.çok stres yaptım acaba ne sorun var bende diye korkuyorumCihazla canim elle muayene yok korma bende korkuyordum ama korkcak bisey yok ..
Allahım isteyen herkese nasip etsin. Kadındaki tedavi daha kolaymış. Bakalım bende neler çıkacak korkuyorum..Bende tedaviye yeni basladim canim esimin herseyi iyi bendede pco var bide prolaktain yuksekligi var. Dostinex kullaniyorum simdi bi kacta bitkisel ilac insallah olut bi umut bekliyoruz. Bir yildirda istiyoruz
Korkma canim iyi dusun iyi olsunnAllahım isteyen herkese nasip etsin. Kadındaki tedavi daha kolaymış. Bakalım bende neler çıkacak korkuyorum..
İnşallah. Bide yaş geçiyor bu yüzdende stres oluyorum. Stres yaptıkça panik atağım geliyor. İyi düşünemiyorum bu yüzden.eşlerimizde sorun olmaması bi nevi sansımız.eşimin gittiği doktorda demiş erkekte tedavi daha zor diyeKorkma canim iyi dusun iyi olsunn
Evet oyuzde sansliyiz.. Sanin yasin 30 galiba dimi insallah daha fazla bekletmez bizi meleklerimizİnşallah. Bide yaş geçiyor bu yüzdende stres oluyorum. Stres yaptıkça panik atağım geliyor. İyi düşünemiyorum bu yüzden.eşlerimizde sorun olmaması bi nevi sansımız.eşimin gittiği doktorda demiş erkekte tedavi daha zor diye
Evet 30.sen kaç yaşındasın?adetlerinde problem varmıydı?Evet oyuzde sansliyiz.. Sanin yasin 30 galiba dimi insallah daha fazla bekletmez bizi meleklerimiz
24 evet adetlerimde problem verdi 4 ayda bir 5 ayda bir bazen bir ayda adet oluyorum canimEvet 30.sen kaç yaşındasın?adetlerinde problem varmıydı?
Senin yaşın daha gençmiş bir yaş bile önemli.umudunu kaybetme.benim adetlerimde sorun yok 27 günde oluyorum hep.ama bi sorun var işte belki yumurtlamamda sorun vardır bilmiyorum.reglim bitsin hemen gidicem çok kafaya taktım canım ya24 evet adetlerimde problem verdi 4 ayda bir 5 ayda bir bazen bir ayda adet oluyorum canim
Ayyy canim ne guzel her ay oluyorsun ama git biran once neden olmuyo rmus bi ogren sonrada bu siteden hic cikma ben oyle yapiorum:))))Senin yaşın daha gençmiş bir yaş bile önemli.umudunu kaybetme.benim adetlerimde sorun yok 27 günde oluyorum hep.ama bi sorun var işte belki yumurtlamamda sorun vardır bilmiyorum.reglim bitsin hemen gidicem çok kafaya taktım canım ya
Şuan dördüncü günüm reglide.perşembe bitiyor.cuma gitsem mi yoksa pazartesi mi gitsem.pazartesiye daha bir hafta var iyice stres olcam kesin.off yarabbim çok panikliyim çoookAyyy canim ne guzel her ay oluyorsun ama git biran once neden olmuyo rmus bi ogren sonrada bu siteden hic cikma ben oyle yapiorum:))))
Sakin ol canim panik yapmanin bi anlami yok sakin olcaksin.Şuan dördüncü günüm reglide.perşembe bitiyor.cuma gitsem mi yoksa pazartesi mi gitsem.pazartesiye daha bir hafta var iyice stres olcam kesin.off yarabbim çok panikliyim çoook
Napıyım sence ne Zaman gidiyim doktora pazartesiyi mi bekliyimSakin ol canim panik yapmanin bi anlami yok sakin olcaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?