Bebek için ilk muayene ne zaman olmalı

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Merhaba hanımlar. Artık bebek istiyorum ama maalesef olmuyor.30 yaşındayım 4 yıllık evliyim. İlk sene eşim korunmuştu.bebek istediğimiz için korunmayı bıraktık 1 sene düzenli denedik olmadı.sonra bende panik atak ve anksiyete bozukluğu oldu psikiyatriye gittim 1 sene ilaç kullandım mecbur tekrar korunduk. 3 sene böyle geçti. Panik atak yüzünden bebeği düşünemedim bile. Antidepresanı bırakınca 6 ay bebek için tekrar uğraştık. Yani 4 senede düzenli olarak 1 sene 6 ay uğraştık. Eşim ilk ben gidiyim doktora dedi. Bugün gitti. Sonuçları çok iyi çıktı. Demekki sorun bende.. Şuan regl dönemindeyim 4üncü günüm. İlk muayenenin regl döneminde mi olması gerekiyor?ne zaman gitmem gerek? bilgilendirirseniz sevinirim.

Ucuncu gunu gitmelisin hormon testi ucuncu gunu oluyo canim

Bak simdi canim. Ben ilk gittim adetsizken alttan muayene falan iste onlara bakildi sonra. Adetin ucuncu gunu gittim hem hormon testime bakildi hemde adetliykende alttan muayene edildi

Bak simdi canim. Ben ilk gittim adetsizken alttan muayene falan iste onlara bakildi sonra. Adetin ucuncu gunu gittim hem hormon testime bakildi hemde adetliykende alttan muayene edildi
Anladım canım çok teşekkür ederim. Adetim bitince gidiyim sonra yönlendirmesine göre hareket ederim artık. Alttan muayeneden korkuyorum.cihazla mı bakıyorlar el ile mi muayene ediyorlar acaba

Cihazla canim elle muayene yok korma bende korkuyordum ama korkcak bisey yok ..

Bende tedaviye yeni basladim canim esimin herseyi iyi bendede pco var bide prolaktain yuksekligi var. Dostinex kullaniyorum simdi bi kacta bitkisel ilac insallah olut bi umut bekliyoruz. Bir yildirda istiyoruz

Bende tedaviye yeni basladim canim esimin herseyi iyi bendede pco var bide prolaktain yuksekligi var. Dostinex kullaniyorum simdi bi kacta bitkisel ilac insallah olut bi umut bekliyoruz. Bir yildirda istiyoruz
Allahım isteyen herkese nasip etsin. Kadındaki tedavi daha kolaymış. Bakalım bende neler çıkacak korkuyorum..

Korkma canim iyi dusun iyi olsunn
İnşallah. Bide yaş geçiyor bu yüzdende stres oluyorum. Stres yaptıkça panik atağım geliyor. İyi düşünemiyorum bu yüzden.eşlerimizde sorun olmaması bi nevi sansımız.eşimin gittiği doktorda demiş erkekte tedavi daha zor diye

İnşallah. Bide yaş geçiyor bu yüzdende stres oluyorum. Stres yaptıkça panik atağım geliyor. İyi düşünemiyorum bu yüzden.eşlerimizde sorun olmaması bi nevi sansımız.eşimin gittiği doktorda demiş erkekte tedavi daha zor diye
Evet oyuzde sansliyiz.. Sanin yasin 30 galiba dimi insallah daha fazla bekletmez bizi meleklerimiz

24 evet adetlerimde problem verdi 4 ayda bir 5 ayda bir bazen bir ayda adet oluyorum canim
Senin yaşın daha gençmiş bir yaş bile önemli.umudunu kaybetme.benim adetlerimde sorun yok 27 günde oluyorum hep.ama bi sorun var işte belki yumurtlamamda sorun vardır bilmiyorum.reglim bitsin hemen gidicem çok kafaya taktım canım ya

Senin yaşın daha gençmiş bir yaş bile önemli.umudunu kaybetme.benim adetlerimde sorun yok 27 günde oluyorum hep.ama bi sorun var işte belki yumurtlamamda sorun vardır bilmiyorum.reglim bitsin hemen gidicem çok kafaya taktım canım ya
Ayyy canim ne guzel her ay oluyorsun ama git biran once neden olmuyo rmus bi ogren sonrada bu siteden hic cikma ben oyle yapiorum:))))

Ayyy canim ne guzel her ay oluyorsun ama git biran once neden olmuyo rmus bi ogren sonrada bu siteden hic cikma ben oyle yapiorum:))))
Şuan dördüncü günüm reglide.perşembe bitiyor.cuma gitsem mi yoksa pazartesi mi gitsem.pazartesiye daha bir hafta var iyice stres olcam kesin.off yarabbim çok panikliyim çoook

Şuan dördüncü günüm reglide.perşembe bitiyor.cuma gitsem mi yoksa pazartesi mi gitsem.pazartesiye daha bir hafta var iyice stres olcam kesin.off yarabbim çok panikliyim çoook
Sakin ol canim panik yapmanin bi anlami yok sakin olcaksin.

Ozele mi gidiceksin cuma gunu git bence

Back