Gebeliğe Hazırlık Bebek için hazırız. Peki doktorum kim olmalı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

daphnelena

İyiye,güzele inanırım.
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
264
92
48
Arkadaşlar 2 yıllık evliyim, bebek düşünüyoruz artık. Antalyada’yım. Bilgi Uslu diye bir doktora gittim kontrollerimi yaptırdım, her şey yolunda doktorun dediğine göre. Sizce kadın doğum doktoru olarak bu piyasada kime güvenebilirim. Bilgi Uslu’ya öneri üzerine gitmeme rağmen hiç memnun kalmadım. Bilinçli bir anne olmak istiyorum ilk adım olarak size geldim kontrol için dediğimde bir sorun mu var demişti, ben de bunun için geldim bilmiyorum ki demiştim. Mesleğimi sordu, öğretmenim dediğimde ilgilenmeye başladı, ne alaka? diye düşünürken koridorda bekleyen sancı çeken hamile bayanların sinirli söylemlerine şahit oldum, o sırada beni alttan muayene etti, smir ve tahlil vs sonuçlarıma göre de 1 hafta sonra (hatırlamadı muhtemelen) yine aynı muameleyi gördüm, neydi sizin sorun dedi, size kontrole gelmiştim test sonucuma bakacaktınız bugün dedim, baktı inceledi hiçbir sorun yok gebeliğe hazırsınız dedi folik asit verdi,3 ay önce 3 ay sonra kullanın dedi. Hiç hap kullandınız mı korunma yöntemi vs hiçbir şey sormadı. Ne kadarlık evlisiniz dedi sadece. 2 yıl yeni oldu, hap kullanmadım sadece eşim korundu ve artık bebek için hazır hissediyoruz korunmayı bıraktı dedim. Yumurtlama dönemimle ilg de yine ben soru sordum.Regl başlangıcından itibaren 14.gün önemli dedi.

Ayhan Yılmaz (Medical Park) için olumlu yorumlar görüyorum nette, bir arkadaşım da ona gidiyor ve çok memnun. Yakın zamandaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız rica etsem. Çok tedirginim. Regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…