• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hastaligi

Derya 12468

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
190
12
28
Merhaba arkadaşlar 4 ay 4 günlük bebeğim var hapşırma öksürüğü var burnu tıkanıyor bürün aspiratör ile acıyorum az da burnu tıkalı olduğu için hirlar gibi
Atesi yok nasil tedavi edebilirim daha doktora götürmedim yarin gotcem doktora 2 gündür boyle

Merhaba arkadaşlar 4 ay 4 günlük bebeğim var hapşırma öksürüğü var burnu tıkanıyor bürün aspiratör ile acıyorum az da burnu tıkalı olduğu için hirlar gibi
Atesi yok nasil tedavi edebilirim daha doktora götürmedim yarin gotcem doktora 2 gündür boyle
Çok geçmiş olsun. Buyuk ihtimal grip olmuştur bebeğiniz çok kucuk oldugu icin bitkisel bir yontem uygulayin diyemem en iyisi burnunu yarina kadar açık tutmanız ve yattigi odanin nemini ayarlamanizi onu rahatlatacaktır

Sadece aspire etme serum fizyolojikle temizlemen lazım günde 6 keze kadar yapabilirsin enfeksiyon ciğere inmesinn Allah korusun

Bugün doktora götürdüm buhar verdiler akciğer filmi çekti temiz çıktı senin dediğin gibi 4 5 sefer yap temizle burunu dedi
Aspire ettiğinde görünen kısım temizleniyor serum fizyolojikle tüm burnu enfeksiyonları atıyorsun zaten sağlıklı nefes alması içinde önemli

Aklınızda bulunsun tıkalı oldugunu anladıgınız anda serum fızyolojık ıle yıkama yapın burnu ve buhar makınesıne serum sıkıp hava verın zararıda yok mukus yumusatır en azından doktora gıdene kadar rahatlatır. Cıgerlere ınmeden onlem alırsınız

Back