Bebek hareketliligi :)

2 yaştan sonra duruldu benim yani tehlikeli işler yapmaz. Sürekli koşmak filan istiyo tabi simdiki evde durdurmaya çalışıyoruz önceden alt boştu. Ha geçen yatakta zıplarken yere düştü arada oluyo tabi.
Beni korkutan da tehlikeyi bilmemesi aslında.. bizim de düşüyor, arkamı dönmeye gelmiyor :) zamanla durulur inşallah

13 aylık ve fırlatma huyundan fena halde muzdaribim. Geçer diye bekliyorum ama sanırım geçmiyor 🙄Özellikle yemek yerken sürekli biseylerle oyalanmak istiyor ama oyalanmak için eline aldığı şeyi en fazla 2 dakika içinde sofranın ortasına fırlatıyor. Genelde oyuncak arabaların kapısını aç kapat oyunuyla yemek yiyor ama o araba illaki ya benim tabagima ya eşimin tabağına yada ortadaki salata/yoğurt/turşu kabına bi dalıp çıkıyor mutlaka 🤦

13 aylık ve fırlatma huyundan fena halde muzdaribim. Geçer diye bekliyorum ama sanırım geçmiyor 🙄Özellikle yemek yerken sürekli biseylerle oyalanmak istiyor ama oyalanmak için eline aldığı şeyi en fazla 2 dakika içinde sofranın ortasına fırlatıyor. Genelde oyuncak arabaların kapısını aç kapat oyunuyla yemek yiyor ama o araba illaki ya benim tabagima ya eşimin tabağına yada ortadaki salata/yoğurt/turşu kabına bi dalıp çıkıyor mutlaka 🤦
Aynı durumdayız :KK43:( daha bu akşam sinirlendi istediği şeyi yapmayınca çorba kasesini fırlattı. Ben de dedim sen misin yemeyen kalkiyoruz sofradan :))

Sizin aylarda galiba ben de koymuyordum, tam hatirlayamadim ama bence eline çatal kaşık verip yemek tabağını koyunca daha hoşuna gidiyor gibi geldi😁
Benimki blw ile anlaşamadı bende çok zorlamaya cesaret edemiyorum hele şu an kış günü üst baş yetişmez o işe 🤦 ne zaman düzene girer bilmem

Benimki blw ile anlaşamadı bende çok zorlamaya cesaret edemiyorum hele şu an kış günü üst baş yetişmez o işe 🤦 ne zaman düzene girer bilmem
Zamanla olur hepsi ya ben hep o şekilde düşünüyorum :)) ben çalışıyorum o yüzden yemek yemeyi çabuk ogrensin emzirme vs zor olur diye ek gıdaya geçince direkt yarı bwl yarı anne yardımı seklinde başladım😁

X