- 7 Mart 2014
- 86
- 2
- 16
- 35
Merhaba arkadaslar, size bir sorum olucak. Ben 2. bebegime hamileyim ve suan da 21. Haftadayim fakat bir haftadir bebegimin hareketleri sadece assagida ya kasiklarima yakin ya da vajina kisminda hissediyorum. Ilk gebeliğimden dolayı tecrübelerim var. Bu kadar küçük olan bir bebek sürekli anne karnında döner mesela. Ama kızım hep aynı yerde ve ben bir türlü bu soruma yanıt bulamıyorum. Neden dönmüyor??
Hareketlerini bu kadar güçlü hissedeli de zaten 1 hafta oluyor.
Ikı hafta önce doktorum ultrasonda amniyotik band denilen birsey gördü ve beni detaylı ultrasona yolladı fakat 40 dk lık taramadan sonra bebeğin herşeyi normal çıktı ve herhangi bir banta vs rastlanmadı. Ama şimdi bebeğin hateketleri bu kadar kısıtlı ve atnı yerde olunca ben de panik yapıyorum. Yarın doktorumu arıyıp randevu alıcam ama Alman doktorlar malesef çok rahatlar. Pek ilgileneceğini sanmıyorum.
Hareketlerini bu kadar güçlü hissedeli de zaten 1 hafta oluyor.
Ikı hafta önce doktorum ultrasonda amniyotik band denilen birsey gördü ve beni detaylı ultrasona yolladı fakat 40 dk lık taramadan sonra bebeğin herşeyi normal çıktı ve herhangi bir banta vs rastlanmadı. Ama şimdi bebeğin hateketleri bu kadar kısıtlı ve atnı yerde olunca ben de panik yapıyorum. Yarın doktorumu arıyıp randevu alıcam ama Alman doktorlar malesef çok rahatlar. Pek ilgileneceğini sanmıyorum.