• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek hareketlerinin azalmasi

Arkadaşlar meraba;
ben 26 haftalık hamileyim yaklaşık 1 haftadır benimde oğlum eskisi kadar net ve güçlü hareket etmiyor.ayrıca karnımda sertleşmeler ve alt bölgeye baskı vardı.bide akıntı koyulaşınca doktor enfeksiyondan dolayı iğne antibiyotik ve 3 ilaç daha verdi.bu kadar ilaç kullanımındanda acaba hareketleri azalmış olabilirmi diye düşünüyorum sonuçta onuda etkiler.hayırlı bi şekilde kucağımıza alsaydık bebişlerimizi.böyle bi durum yaşayan varmı.hepinize sağlıklı günler ve bebişler diliyorum.
Benimde öyle 28 haftalık oldu bugünlerde azaldı hareketleri korkuyorum

Bu haftalarda normal mi acaba benimde 27 haftalık hareketlerde azalma diil ana yavaşlama var neden acaba inşallah n normaldir

27 haftalık hamileyim bende , 2 gün hareketlerinde bi azalma vardı , doktoruma gittim , bu aylarda normal dedi , çikolata ye soluna yat hareket etmesse gel dedi

Ben de bugün yaşadım. Çok hareketliydi normalde yine hareketli ama cılızlaştı hareketleri, daha güçsüz daha zayıf, 29 haftaligim ben de sizin yorumları okuyunca rahatladım biraz, tek yaşayan ben değilmişim, korkuyorum bi yandan inşallah kötü bi şey yoktur,bu haftalarda oluyo herhalde yeri daraldığı için sanırım, inşallah öyledir

Şimdi benimki 32 haftalık hiç durmuyo , başta hareketsiz diye çok korkmuştum

37+4 teyiz 36. haftadan sonra bebegimin hareketleri cok azaldi hatta dun kosturarak hastaneye gittim nst cekilmeye ama bir sorun yoktu sanirim son haftalarda hareketleri azaliyor

Aynen azalıyo, ben seviniyodum uslu olur , karnımda çok hareketli deildi nasılsa diye şimdi 1 aylık olmasına rağmen ayaklar eller hiç durmuyo:)) nerdeee karnımda hiç harreket etmeyen ufaklık

O haftalarda normal zaman zaman duruyor hareketlenmesi bende 25 haftalikken kosturarak doktora gitmistim bu hareket etmiyor diye birde aglamaya basladim sonraki surecte de birkac kez yaptim. Doktorum takintili oldugumu bildiginden birsey demiyordu artik. icin rahat edecekse git ama herkes de oluyor

Çok teşekkürler kızlar bu sefer çok kötü nezle olmuşum bebeğime zarar veririm diye korkuyorum

Back
X