bebek hareketlerinin azalmasi

elif111

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
81
13
613
Ankara
30 haftalik hamileyim. kaan kocatepenin sitesini takip ediyorsunuzdur sanirim.

benim bebegim 10 defa hareket etmiyor. bazen cok hareketli ama bazende bekliyorum bekledikce korkmaya basliyorum. simdi aglamak uzereyim.

sizin bebekleriniz surekli hareketli mi?

Allah hepimize bagislasin onlari...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşım bebekler senin ruh haline görede hareketlerini ve hızlarını değiştiriyorlar. geçenlerde çok yorgun olduğumda 2 gün bile hareketlerini tam anlamıyla hissetmediğim olmuştu bebeğimin. bende endişelenip hemen doktora gittim ve bana doktorun söylediği bebeğimi çok sağlıklı olduğuydu. anne çok yorgunken bebek hareketleride yavaşlıyor. ve birde aklında olsun bebeğin artık büyüyor ve yeri daralıyo o nedenle eski netlikte hissetmeyebilirsin hareketlerini.ben şimdi günde bir iki defa hissetsem de içim rahatlıyor onun orda olduğunu bana hissettirmesi yeterli geliyor.
allah seni ve diğer bebek bekleyen anne adaylarını bebişleriyle sağlıklı bir şekilde kavuşturur inşallah...

simdi oynuyor:)

tesekkur ederim cevabin icin.

40 inci hafta da mi dogum oluyor? yani bizim sat1 seklinde hesapladigimiz tarihte mi dogumlar gerceklesiyor yoksa 38 den sonra beklemek mi lazim?

benim doktorumda o 1o hareket olayını sorduğumda çok kızmiştı dedi ki bunu söyleyenler hamileliği bilmeyenlerdir dedi dediğine göre bebek karnı doyduğunda ve solumuza yattığımızda hareket etmiyorsa şüphelenmeliymişiz çok hareketli ve yorgun olduğumuz günlerde haliyle o da yorulurmuş

benim bebiş bazen cok oynuyor bazen hiç belli olmuyor ben daha cok hareket halindeyken az hisediyorum sanırım bi sorun olmaz canım takma kafana

gercekten insani yipratan bi bilgi. 10 sefer az bi rakam degil. 10 sefer olmaya bilir. soluma yattigimda oynamasi mi gerekiyormus?

bizimkinin oynamasi azaliyor ben yatinca.

38. haftadan sonra bebek tam olarak doğuma hazır oluyor benim bildiğim sen 38 den sonra bekle derim ben heran gelebilir bebişin:)
ben sezaryan doğum yapacağım için ben bana randevu vermelerini bekleyeceğim tabi inş bebişimde benimle birlikte o tarihi bekler. çok korkuyorumda o tarihten önce gelmek isterse diye.. :))
bu perşemde randevum var tam 36 haftamız doluyor. bir tarih verirler diye tahmin ediyorum o gün tabi inşallah
merakla ve sabırsızlık perşembeyi bekliyorum bende...

fadik sen en yakin tarihi almaya bak o zaman:)

bebegine kavusmana bu kadar az kalmasi cok guzel.

saglikla kucagina alirsin insallah.

öyle istiyorum bende yakın bi tarih vermelerini yani inş. inş. inş.....:)))dileğin için teşekkürler. tüm anne adayları sağlıkla kucaklarına alır inşallah

canım bende senin gibi bazen hareketlere kafayı takıyorum ama bazı int sitelerindede 4 saattte 10 kere hareket yazıyor
aslında diğer arkadaşlarında dediği gibi çok fazla kafayı takmamak gerekiyor bu hareket işine sırnaşık şey sırnaşık şey

canım üzülme bende de olmuştu bende baya korkmuştum.bir yere rahatça uzan gözlerini kapa dinlen bak göreceksin kımıldayacak annesii....

azaldigini dusundugumde dediklerinizi yapicam.

saatte 10 sefer cok fazla. 4 saat daha anlamli geldi bana.

benim bebeğimde genelde çalıştığımda vede çok yorgun olduğumdan karnımın bir tarafına toplanıyor ve hiç hareket etmiyor.. eve gelip uzandığımda ise kıpır kıpır özellikle elimi üzerine koyduğumda hemen tepki veriyor...biryerde okumuştum bebekler anne karnında sürekli hareket halindelermiş biz engüçlü hareketlerini ancak hissediyormuşuz...bu yüzden stres yapmayın...herkese hayırlı doğumlar, sevgiler....

arkadaşlar ben 29 haftadayım benim oğlumun hareketleride azaldı korkuyorum normalmi benim gibi olan varmı

benimde bebeğimin 3 gündür hareketleri azaldı ama ara ara hissediyorum aşırı hareketliydi şimdi korkuyorum bişeymi var diye doktora gitsemmi yoksa normalmi bu durum 28+4 haftalığım

beN de çok korktum fün 5 saat hareket hissetmedim hemen tanıdık ebe var onun yanına gittim nts çekildi. cok sukur rahatladım.ama eskiye oranla daha az hareket ediyor.korkuyorum bazen.

herkese merhaba,
34 üncü haftadayım ve yüksek tansiyon problemim var günde 2 alfamet 1 norvasc olmak üzere 3 tane tansiyon hapı kullanıyorum.
bebişim bir kaç gün öncesine kadar bayağı hareketliyken bugünlerde hareketleri azaldı az da olsa birşey yapıyor ama eskisi kadar güçlü değil... 32 haftadan beri izindeyim evde oturuyorum. acaba bebişim benimle tembelleştimi diye düşünmeye başladım...
NTS yaptırdık sonuçları iyi çıktı ama doktorum sürekli takip etmelisin diyor...
benim gibi bebek hareketi azalan varsa yardımcı olabilir mi????
--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar meraba;
ben 26 haftalık hamileyim yaklaşık 1 haftadır benimde oğlum eskisi kadar net ve güçlü hareket etmiyor.ayrıca karnımda sertleşmeler ve alt bölgeye baskı vardı.bide akıntı koyulaşınca doktor enfeksiyondan dolayı iğne antibiyotik ve 3 ilaç daha verdi.bu kadar ilaç kullanımındanda acaba hareketleri azalmış olabilirmi diye düşünüyorum sonuçta onuda etkiler.hayırlı bi şekilde kucağımıza alsaydık bebişlerimizi.böyle bi durum yaşayan varmı.hepinize sağlıklı günler ve bebişler diliyorum.

Back
X