Bebek hareketleri :(

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
rkadaslar bu benim ilk hamileligim ve 20. Haftadayiz ama ben hala bebegin hareketlerini hissedemiyorum benim.gibi olann varmi ya siz kacinci haftada hissettiniz bebginizin hareketlerini lutfen cvb verirseniz sevinirim acab bi sorunmu var die merak ediyorum bi hafta once kalp atislarini falan.duydum hersey normal ama bn hala bisi hissedemiyorum

rkadaslar bu benim ilk hamileligim ve 20. Haftadayiz ama ben hala bebegin hareketlerini hissedemiyorum benim.gibi olann varmi ya siz kacinci haftada hissettiniz bebginizin hareketlerini lutfen cvb verirseniz sevinirim acab bi sorunmu var die merak ediyorum bi hafta once kalp atislarini falan.duydum hersey normal ama bn hala bisi hissedemiyorum
Boy kilo kac senin ? Ben 16. Haftada basladim pit pit hissetmeye. Yatagina sirtustu uzan ayaklarini karnina cek oylr bekle pit pit diye karninda bsy aticak yada nabiz atar gibi ilk oyle hissediyosun sonradan gucleniyo hareketler. Cikolata ye su ic oyle yat bakalim

1.68 boy 68 kilo solediklrnn hpsni denedimm bazen cok nadir pitir pitir bsi oluyo herzmn deil ama bebekmi oda onuda blmiyrm

1.68 boy 68 kilo solediklrnn hpsni denedimm bazen cok nadir pitir pitir bsi oluyo herzmn deil ama bebekmi oda onuda blmiyrm
hissedersiniz merak etmeyin ben net olarak 23te hissetmiştim önceki haftalarda hissedilenler genelde bebek hareketleri olmuyo zaten

Bebeğin kiz mi? Kizlar gec oynar derler :)

İçinde kıpırdanma olur yavaş yavaş
dr ye sor istersen hissetmediğini
ama 1 aya kadar belki daha net hissedersin

benimde ilki erkekti ancak bu zamnalrda hissetmiştim 24 e kadar bekle dahada hissetmezsen görüş dryle
canını sıkma :)

Bana doktor 24e kadar hissetmeyebilirsin demişti. Hatta bunun için benimle özellikle konuşmuştu. Sağdan soldan konuşanları kafana takma demişti. İlk gebelikte normal. İkincisinde o hissi tanıdığınız için bayağı erken hissediyorsunuz. Şu an tek hissedebileceğiniz kaşıntı, gıdıklanma benzeri bir his ya da bağırsak hareketleri gibi karın guruldaması benzeri hareketler.

bende 20 den sonra hissetmeye basladim hatta doktora sordum bu durumu neden gec diye bazi kadinlar gec hissedermis yani bir sikinti olcagi anlamina gelmiyor korkma 2 haftaya kdr net bir sekilde hissedersin

aynı sıkıntıları bende yaşadım kimden duyduysam erkenden hissetmişler falan acayip etkileniyodum bi sorun mu var diye doktorum da acele etme 24 e kadar olmayabilir diyordu ama ben takıyordum.. hissediyordum ama böyle minicik acaba bebek miydi onu bile anlayamıyordum ne zaman 25 haftaya girdim bi tekmeyle bizimkiii çok şükür dedim sonundaa.. herkes için zaman farklı demek ki vucut yapısı gibi sanırım

Back
X