Bebek Hareketleri İlk Ne Zaman Hissediliyor?

eczilayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
460
90
118
Trajikomik durumdayım. Oğluşum 20 haftalık. Bazen karnımda gıdıklanma tarzı birşeyler hissediyorum ama çok nadir. Karnım mı kaşınıyor Çocuk mu bilemiyorum. Tedirgin oluyorum çocuk hareket etmiyor mu bir şey mi oldu diye. Lütfen tecrübeli arkadaşlarla harket zamanının doğrusu nedir nasıl hissedilir, normali anormali nedir yardımcı olsunlar lütfen.

Ben ilk hamileliğimde 21. haftada, ikincisinde 17. haftada hissetmeye başladım..ilkinde göz seğirmesi gibi, titreşim gibi minik, ritmik pıt pıtlar şeklindeydi..Şimdi ise daha büyük ve net hareketler olarak başladı, özellikle 19. haftadan itibaren.:3:

Trajikomik durumdayım. Oğluşum 20 haftalık. Bazen karnımda gıdıklanma tarzı birşeyler hissediyorum ama çok nadir. Karnım mı kaşınıyor Çocuk mu bilemiyorum. Tedirgin oluyorum çocuk hareket etmiyor mu bir şey mi oldu diye. Lütfen tecrübeli arkadaşlarla harket zamanının doğrusu nedir nasıl hissedilir, normali anormali nedir yardımcı olsunlar lütfen.

benim ilk hamileligim 19-20. haftada yilan süzülmesi gibi hissettim cok hafifti ama anliyordum..22. haftadan sonra hareketler belirginlesmeye basliyor..benim oyle oldu..simdi de biraz sakinlessin diye bekliyorum cok hareketli icimi kaldiriyor:)

Çok sağolasınız kızlar. İlk hamilelikte insan ne kadar bilirse bilsin acemi oluyor işte. Bazen tık vurup kaçıyor sanki ama emin olamıyorum. :)

Benim ilk hamileliğim, 18. haftada hissettik. Ama histen daha kuvvetli olan görüntüsüydü. Karnımı açıp bakmıştım gözlerime inanamayarak. Gıdıklanma gibi falan da olmuştu öncesinde ama tekme harektlerini hissedince o gıdıklanmanın doktorun dediği gibi hamilelikte olan bağırsak hareketlerine verdim. Çünkü Histen öte resmen inip çıkıyordu bebğim karnımda. Gözlerim dolmuştu o an :)

benimde ilk hamileliğim şuan 23 haftadayım 19.haftada baya baya hissetmeye başlamıştım karnımı sallıyodu çünkü:)ama onun öncesinde pek bişey anlamadım

19. haftamda hissetmeye başladım. tabi bunun süresi herkes için değişir. minik minik kıpırtılardı duymak için sırtüstü yatıp bekliyordum :) :52:

20 ye kadar bir şey hissettim diyemem. elimi sertliğe koyunca kalbim orada gibi atıyordu. bebek sanıp seviniyordum. meğer benim kalbin yansımasıymış kan dolaşımından. ilk gerçek tekmesinde anladım..20. haftada çok hafifti. 22. haftada tekme tokat her şey belliydi..şimdi uyuyp uyandığını bile anlıyorum. 25 haftamız bitiyor.---ilk gebeliğim.

17. hafta bitince hissettim. küçük bir gaz hareketi gibi.20. haftalara gelince daha net hissetmeye başladım. Şimdi uykudan bile uyandırıyor yaramaz kızım :)

19.haftadayım 3 gün sonra 20. haftama gireceğim.Bende sanki vur kaç gibi hareketler hissediyorum çok nadir olarak.Eşimin elini koyup üzerine kendi elimi koyduğumda ben hissediyorum ama eşim hissetmiyor.Oyüzden tereddüte düştüm ben mi uyduruyorum acaba diye.O yüzden girip bu siteye baktım ama yapılan yorumlar bana gerçekten bebeğim hareket ediyor hissini verdi ama eşimin hissetmemesi kafamı karıştırıyor...

şimdi ben şöyle anlatayım adet olmayı bekliyorum adet günümdeyim vajinamda bi kelebek çırpınması gibi birşeyler hissediyorum allah allah diyorum kendi kendime benim böyle adet belirtim yok bu ne ki acaba diyorum ablama eşimede şöyle söylüyorum vajinam titriyor benim :9:
meğerse evladım yerleşiyormuş :emir_bebek:
daha sonra bu geçti 17 haftalık olduğumda birşeyler geziniyordu içimde fakat 21.haftamda tekmeler yemeye başladım ve bi kaç hafta sonrada tekmelerini babasına da göstermeye başladı tabiki son aylar babasının eline kuvvetli tekmeler sallamak oğluşumun en sevdiği şeydi hişşşşttt burdayım lenn der gibi :72:
şuan 3 aylık bu seferde o tekmeleri gaz çıkarmak için kullanıyor :nazar:

UOTE="eczilayda, post: 20922373, member: 319679"]Çok sağolasınız kızlar. İlk hamilelikte insan ne kadar bilirse bilsin acemi oluyor işte. Bazen tık vurup kaçıyor sanki ama emin olamıyorum. :)[/QUOTE]
Ya

CANİM nerhaba ben 18 .haftada hissetim 20 den sonra dahada xok hissetm smdi 26 oldu ve alustm:)UOTE="eczilayda, post: 20910144, member: 319679"]Trajikomik durumdayım. Oğluşum 20 haftalık. Bazen karnımda gıdıklanma tarzı birşeyler hissediyorum ama çok nadir. Karnım mı kaşınıyor Çocuk mu bilemiyorum. Tedirgin oluyorum çocuk hareket etmiyor mu bir şey mi oldu diye. Lütfen tecrübeli arkadaşlarla harket zamanının doğrusu nedir nasıl hissedilir, normali anormali nedir yardımcı olsunlar lütfen.[/QUOTE]
Ca

17.haftanın içindeyim bazen hisseder gibi oluyırum sonra bağırsak hareketi olduğunu anlıyorum :) sanırım biraz daha beklemeliyim ilk hamilelikte biraz geç hissediliyormuş

Back
X