• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek güneş kremi öneri

Meleksm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
651
755
53
Merhaba arkadaşlarım, 9 aylik ikizlerim var iyi bir güneş kremi arıyorum. Hem denizdeyken, hemde dışarıda v.s gezerken normalde surebilecegim bir krem önerisi olan kullanan varsa isimlerini yazarsanız çok memnun olurum
Şimdiden teşekkürler

Sebamed kids beyazlık bırakıyor çocuğun yüzünde diye sevmiyodum ama olması gereken oymuş yani bebeklerin cildi fazla hassas olduğundan çokta emilmemesi gerekiyormuş kremin. Ama sürüşü zor yapısı itibariyle.
Aynı zamanda trukid te iyi bi krem bide onu denicem

mineral bazlı güneş kremleri önerilir hamile ve bebekler için. içeriğinde zinc oxide veya titanium dioxide oluyor. marka bilgim yok ama bu dediğim içerikte olanlara bakabilirsiniz.

Ben incia güneş kremi aldım. İncia için temiz içerikli yazmış herkes. Bebeğim 4 aylık galan olunca sürerim diyordum ams arkadaşım bir doktorun videosunu atmış. 1 yaş altına kullanmayın diyor. Allahtan sktsi 2025 aralık.

Merhaba arkadaşlarım, 9 aylik ikizlerim var iyi bir güneş kremi arıyorum. Hem denizdeyken, hemde dışarıda v.s gezerken normalde surebilecegim bir krem önerisi olan kullanan varsa isimlerini yazarsanız çok memnun olurum
Şimdiden teşekkürler
Merhaba kesinlikle Syorell markasini araştırın ve kullanın.

Back