SağolunÇok güzel Maasllah , benim kızım dogugunda mavi gri idi , sonra yavasca yesile dönmeye basladi . Su anda iki yasinda yesil- nadiren gri. Giydiklerine göre degisiyor
Benim kızımın da masmaviydi 4. Aya kadar şimdi kahveye döndüMerhaba sevgili tecrübeli anneler
Oğlum 3.5 aylık normal oda da koyu bir renk gözüküyor gözleri ama kahverengi değil çok koyu gri gibi ışıkta ya da aydınlık bir ortamda koyu mavi oluyor ama net bir mavi değil genelde görenlerde renkli gözlü olacak sanırım diyor. Tabiki sağlıklı olması her şeyden önemli ama merakta etmiyor değilim oğlumun gözleri ne renk sizce değişir mi? Sizinkiler değişti mi yoksa aynı mı kaldı?
Ayy nasıl tatlı nasıl tatlıııı hep sağlıklı mutlu olsun inşallahhhhMerhaba sevgili tecrübeli anneler
Oğlum 3.5 aylık normal oda da koyu bir renk gözüküyor gözleri ama kahverengi değil çok koyu gri gibi ışıkta ya da aydınlık bir ortamda koyu mavi oluyor ama net bir mavi değil genelde görenlerde renkli gözlü olacak sanırım diyor. Tabiki sağlıklı olması her şeyden önemli ama merakta etmiyor değilim oğlumun gözleri ne renk sizce değişir mi? Sizinkiler değişti mi yoksa aynı mı kaldı?
Bizimkiside çok mavi mavi değil değişecek gibi hissediyorum bendeBenim kızımın da masmaviydi 4. Aya kadar şimdi kahveye döndü
Çok teşekkürlerAyy nasıl tatlı nasıl tatlıııı hep sağlıklı mutlu olsun inşallahhhh
6.ayda anca belli olur benceBizimkiside çok mavi mavi değil değişecek gibi hissediyorum bende
15. Aydan sonra :))SağolunNe zaman değişti peki? Bizimkide net mavi değilde daha çok gri gibi sanki
Benim bebegimin ilk dogdugunda griydi sonra masmavi oldu sonra yeşil sonra ela simdi açık kahverengi ela olduğu bile pek belli değil artık ilk başta bende değişir mi değişmesin vs diyordum üzülüyordum ama onun o değişimine gözün zamanla alışıyor ve her halleri annesi olarak gözümüze güzel geldigi için insan değiştiğine bile üzülemiyor. Bu değişim süreci de 2 yaşına kadar oldu bu arada şimdi 2 yaş 4 aylik koyu kahverengiye siyaha daha döner mi bilmiyorumMerhaba sevgili tecrübeli anneler
Işıkta net mavi ama normal ortamda koyu gri olunca o yüzden emin olamadım bakalım değişecek mi :) Allah bağışlasın sizinde oğlunuzuOğlumun yenidoğan göz rengine benzettim gri mavi gibi 2 yaşında şimdi mavi şuan
Baya çok değişmiş peki ilk ne zaman değişmeye başladı bende merak ediyorum tabiBenim bebegimin ilk dogdugunda griydi sonra masmavi oldu sonra yeşil sonra ela simdi açık kahverengi ela olduğu bile pek belli değil artık ilk başta bende değişir mi değişmesin vs diyordum üzülüyordum ama onun o değişimine gözün zamanla alışıyor ve her halleri annesi olarak gözümüze güzel geldigi için insan değiştiğine bile üzülemiyor. Bu değişim süreci de 2 yaşına kadar oldu bu arada şimdi 2 yaş 4 aylik koyu kahverengiye siyaha daha döner mi bilmiyorum
Fotoğraflara baktım bende merak edip ne ara bu kızın gözleri değişti diyeBaya çok değişmiş peki ilk ne zaman değişmeye başladı bende merak ediyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?