Bebek göz rengi ne zaman değişir resimli

sydmrdg

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
18
4
6
34
Merhaba sevgili tecrübeli anneler

Oğlum 3.5 aylık normal oda da koyu bir renk gözüküyor gözleri ama kahverengi değil çok koyu gri gibi ışıkta ya da aydınlık bir ortamda koyu mavi oluyor ama net bir mavi değil genelde görenlerde renkli gözlü olacak sanırım diyor. Tabiki sağlıklı olması her şeyden önemli ama merakta etmiyor değilim oğlumun gözleri ne renk sizce değişir mi? Sizinkiler değişti mi yoksa aynı mı kaldı?

Çok güzel Maasllah , benim kızım dogugunda mavi gri idi , sonra yavasca yesile dönmeye basladi . Su anda iki yasinda yesil- nadiren gri. Giydiklerine göre degisiyor

Benim kızımın da masmaviydi 4. Aya kadar şimdi kahveye döndü

Ayy nasıl tatlı nasıl tatlıııı hep sağlıklı mutlu olsun inşallahhhh

Benim bebegimin ilk dogdugunda griydi sonra masmavi oldu sonra yeşil sonra ela simdi açık kahverengi ela olduğu bile pek belli değil artık ilk başta bende değişir mi değişmesin vs diyordum üzülüyordum ama onun o değişimine gözün zamanla alışıyor ve her halleri annesi olarak gözümüze güzel geldigi için insan değiştiğine bile üzülemiyor. Bu değişim süreci de 2 yaşına kadar oldu bu arada şimdi 2 yaş 4 aylik koyu kahverengiye siyaha daha döner mi bilmiyorum

Baya çok değişmiş peki ilk ne zaman değişmeye başladı bende merak ediyorum tabi

Baya çok değişmiş peki ilk ne zaman değişmeye başladı bende merak ediyorum tabi
Fotoğraflara baktım bende merak edip ne ara bu kızın gözleri değişti diye 10. 11. Ayında hala mavi gözleri var sonrasında 1 yaşından sonra dediğim gibi yavaş yavaş değişmiş yeşil sonra ela şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…