Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hanımefendinin renge takıldığını sanmıyorum sadece merakını gidermeye çalışıyor bu platformda bu yüzden var zaten insanlar sorular sorup fikir alsınlar diye
Eki Görüntüle 3548931
Doğduğunda koyu maviydi şuan 7 aylık bu şekilde sizce bebeğimin gözleri değişir mi, ne zaman değişir? Daha önce böyle deneyimler yaşayanınız var mı?
1 yaşına kadar değişebiliyor 6. Ayına kadar masmavi olan oğlumun gözleri ela oldu bende öyle olmuşum 9 10 aylık olana kadar masmaviydi sonra döndü der annem benim gözlerimde ela oğlumun gözleri gibi.
1 yaşına kadar değişebiliyor 6. Ayına kadar masmavi olan oğlumun gözleri ela oldu bende öyle olmuşum 9 10 aylık olana kadar masmaviydi sonra döndü der annem benim gözlerimde ela oğlumun gözleri gibi.
Dış kısmi bariz bi şekilde maviyse mavi kalacak, iç halkada beyaz hare varsa yeşile dönecek deniyor halk arasında bilmihorum artik. Bende merakla 1 yaşını bekliyorum. Çünkü ikiside var