• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebek giysilerini ütülemek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
nefret ederim ütüden
bizim ütüleri bile bakıcı kadın hafta bir yapıyor
ipeğin kıyafetleri ütülenmiyor

bende ütüleyenlerdenim mikropları kırılsın diye değil güzel dursun diye hepte ütülicem Allah izin verirse

bende ütüyü çok severim ve kızımın herşeyini ütülüyorum öncelikle sağlıklı sonra üzerinde daha güzel duruyor sonra çekmecesindeki yerleşim biçimi daha düzenli görünüyor.

ben de ütülemiyorum.makinenein kırşık azalt düğmesi sayesinde fazla kırşmıyor zaten.gerisi de üstünde düzelsin :D

Fırsat buldukça ütülüyorum her zaman olmaya biliyor oğlum önlük takınca ağlıyor ve bende artık zorlamıyorum gün içinde 2 üç kez kıyafet değiştiğimiz oluyor çok fazla kıyafeti var ütüleme zor oluyor ama uygunsam mutlaka ütülüyorum ütü hoş gösteriyor.

tembelim ve ütüden nefret ederim ve çok geniş karınlıyım. ilk kıyafetlerini ütülemiştim bi hamileyken sonra saldım gitti. bide bayramlık seyranlık gömlek pantalonları ütülemişliğim var.

tembelim ve ütüden nefret ederim ve çok geniş karınlıyım. ilk kıyafetlerini ütülemiştim bi hamileyken sonra saldım gitti. bide bayramlık seyranlık gömlek pantalonları ütülemişliğim var.

hihoyyyt aynen ben de senin gibiyim. ütülemiyim diyorum ama burdaki bayanların çoğu ütüleyince ben de ütülüyorum utancımdan

ne zman ütülicez ya.hanımefendi uyuyunca ancak,çay içip ,mutfaga kapanıp,ortalığı topla ve yemek yap şeklinde geçiyor hayat,derslerime hazırlanamıyorum ki :( bi de ütü kaldı.

hiç sevmem valla ütüyü. oğlumun kıyafetlerini de ütülemiyorum. zaten kırışık olmuyor hemen asınca.

arkadaşlar bebek olmadan önce hamileykende dahil eşimin kıyafetlerini afedersiniz küloduna kadar ütülüyordum ama ne zaman ki bebek oldu hangi ara bir dere ütüleyeyim ilk zamanlar tuvalete girmeye vakit bulamıyorduk hangi birini yapacağız yemekmi yapacaz ev işimi ütümü çamaşır mı dışarı giyeceği kıyafetleri ütülüyorum geri kjalanı ütülemiyorum çünkü sırf gece bazen 2-3 kez üstü değişiyor terliyor gündüz en az 2 kere günde 5-6 badi ve alt üst hangi birini ütüleyim zaten habire yıkanıyor ayrıca ben hemşireye sormuştum 2 durulama yaptırdığınız sürece sorun yok demişti....

bende ütüleyenlerdenim
hatta sadece oğluşumun değil eşiminde iç çamaşırına varana kadar ütülerim
güzel ve temiz görünüyor ütü yapınca

amanin maşallah ne tatlı bebişhihoyyyt

ben ütülemeyi ilk ayın sonunda bıraktım. hala bebek deterjanı ve yumusatıcısı kullanıyorum. yakında bıze kullandıgım deterjana gececegım. bır kac defa denedım alerjı falan olmadı.

oglusum daha dogmadan her seyini ütülemeye baslamistim temiz temiz dolabina koydum her seyi .ayni düzen devam ediyor.her seyini güzelce ütülerim .sonra oda da hepsini yerlerine koyarim.kisa kollular,uzun kollular,kotlar,coraplar,atletler.bu düzen simdi nasilsa hem bizim hem onlar icin öyle devam edicek.herkesin onu temiz düzgün görmesini isterim ,ben de ayni sekilde öyle görmek isterim.

evi temizleme isine gelince.öyle asiri kruyuculugum yok.ne kadar korursak o kadar pasif bir bagisiklik sistemi olur...simdi ki düzen iyi..bebislerin kiyafatlerini ütülerken zevk almaya bakin arkadaslar.temiz üst bas gibisi yoktur.ayni özeni esime ve kendime de gösteririm..

sevgili pregant,
bebişin daha çok küçük sen zaten banyodan banyoya değiştiriyorsun üstündekileri, bence ütülemelisin. çünkü deterjan kimyasal olduğu için iyi durulanamayabiliyor ve bebeğin tenini tahriş edebiliyor. Olay mikrop olayından çok bebeğin teninin tahriş olması. benim başıma geldi. tam hatırlamıyorum 3 veya 4 aylıktı, sürekli tüm kıyafetlerini önlü arkalı ütülemememize rağmen vucüdunda kırmızı lekeler oluşmuştu doktora gittik ütüsüz kıyafet giydirdiğiniz için olmuş dedi.biz hayır desek de sonradan hatırladık ki hediye gelen bir kıyafeti annem denemek için giydirip çıkarmıştı.bir yıl boyunca sürekli kıyafetlerini ütüledik ki ek gıdadan sonra daha çok değiştiriyprsun çamaşırlarını. hele şu anda günde 4-5 kez kıyafet değişiyor yine de ütülüyoruz. gerçi benim yanımda annem var ama yine de yetişemediğimiz olursa en azından tenine temas edenleri ütüsüz kesinlikle giydirmiyoruz.
bence mutlaka ütülemelisin.

şuan halen annemdeyiz ve annem herşeyini a-z ye kadar ütülüyor misler gibi
ama yakında kendi evimize gidince buna vakit bulabilirmiyim bilmiyorum

Back