• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Bebek gibi bir cilt için ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
E

EU1

Ziyaretçi
ne önerirsinz kızlarkaydirigubbakcemile2

patatessi sıkıp suyunu yüzüne sürebilirsin arkadaşım harika oluyo.. bi dene istersen

rahatsız olursan belli bir süre sonra yıkarsın canım

patatessi sıkıp suyunu yüzüne sürebilirsin arkadaşım harika oluyo.. bi dene istersen

denedim senin formülünü sinir krizi geçirdim pat pat düştü patatesler yüzümden saçıldı etrafa :tomato:neyse döke saça bekledim evet iyi geliyo ama dediğim gibi sinir oldum neyse sanırım benim patatesler kızartmalıkmışşş:teytey::roflol:

Daha önce hiç duymamıştım ilginç bi deniyim merak ettim.Ben maya ile sütü karışıtıp sürmüştüm o da iyi geliyor .Bi de limon cilde iyi geliyor parlatıyor.

Ben burada ki bir tarifi uygulamıştım.
Yoğurt ve sirkeyi karıştırıyorum ve yüzüme sürüyorum.
2 gündür bunu cildime sürüyorum.
Bir gelişme olduğunda buraya yazarım
:teytey:

ya kızlarr tatilden yeni geldim ve yüzümde güneşten dolayı benler oluştu. yardım edin lütfen geçer mi? veya doğal yapılacak bişeyler biliyomusunuz?

Back
X