Maske Tarifleri Bebek gibi bir cilt için ?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
  • Konu Sahibi EU1
patatessi sıkıp suyunu yüzüne sürebilirsin arkadaşım harika oluyo.. bi dene istersen

• Konu Sahibi EU1
rahatsız olursan belli bir süre sonra yıkarsın canım

• Konu Sahibi EU1
patatessi sıkıp suyunu yüzüne sürebilirsin arkadaşım harika oluyo.. bi dene istersen

denedim senin formülünü sinir krizi geçirdim pat pat düştü patatesler yüzümden saçıldı etrafa :tomato:neyse döke saça bekledim evet iyi geliyo ama dediğim gibi sinir oldum neyse sanırım benim patatesler kızartmalıkmışşş:teytey::roflol:

• Konu Sahibi EU1
patatesi sıkıp suyunu diyo sur yüzüne bacımmmmmm
patatesleri demiyo :):)

Daha önce hiç duymamıştım ilginç bi deniyim merak ettim.Ben maya ile sütü karışıtıp sürmüştüm o da iyi geliyor .Bi de limon cilde iyi geliyor parlatıyor.

Ben burada ki bir tarifi uygulamıştım.
Yoğurt ve sirkeyi karıştırıyorum ve yüzüme sürüyorum.
2 gündür bunu cildime sürüyorum.
Bir gelişme olduğunda buraya yazarım
:teytey:

ya kızlarr tatilden yeni geldim ve yüzümde güneşten dolayı benler oluştu. yardım edin lütfen geçer mi? veya doğal yapılacak bişeyler biliyomusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…