hint yagı kirpik uzatır saçı gürleştiri. bide yüzümdeki sarı tüyleride uzatırsa tüylükiz
olabilir tüyleride besler
Arkadasim rica etsem o asyalı arkadaslarina acik gözeneklere iyi gelen bsy varmi sorabilirmisin?evet ciltleri mukemmel oluyo belki bununda cozumunu bulmuslardir
o acilan gozeneklere nolacak peki:44:
pek anlayamadım da hint yağı ve zeytinyağı yeterli mi sadece
merhaba kizlar
3 aydir uyguladigim ve ilk denemeden itibaren etkisini bariz gordugum bu yuz temizleme methodunu anlatacagim, amerikada yasiyorum buradaki asyali arkadaslarimdan(ciltleri bebek gibi) ogrendim ve cok memnunum, ozellikle siyah noktalar ve sivilceler icin birebir. simdiye kadar kullandigim tum temzleme urunlerden cok daha iyi ve ekonomik.
mantigi su: yag yagi cozer, yuzumuze kullandigimiz temizleme urunleri kir ile birlikte yuzumuzdeki faydali yaglari da temizliyor yuzumuzun yag dengesi bozuluyor ve kendini tamir etmek icin daha cok yag ureten cildimizde yer yer asiri yaglanmalar, siyah noktalar, kistler olusuyor.
uygulayis sekli cok basit, 2 cesit yag kullaniyoruz biri temin edebilirseniz hintyagi olmali cunku hint yaginin iltihap sokucu ozelligi var, ayni zamanda iyilestiri ve temizleyici ozellikleri var. 2. kullanicagimiz yag hint yagini seyrelticegimiz yag olucak zeytinyagindan tutun hindistancevizi hatta aycicegi yagina kadar herseyi kullanabilirsiniz burada. 4de 3u seyreltici yag kalan 4'de 1i hintygi olarak yag karismimizi hazirliyoruz. karisimdan biraz avucumuza alarak ovusturarak isitiyoruz ve yuzumuze yavas yavas masaj yaparak uyguluyoruz ne kadar yedirebilirseniz yagi o kadar iyi ozellikle ilk kez yaparken 10-15dk kadar sorunlu yerlere ekstra ozen gostererek yagi yedirin. daha sonra bir yuz havlusunu musluk suyunun en sicak derecesinde islatiyoruz ve direk hic sogumadan yuzumuzu havluyla kapatip o sekilde havlu soguyana kadar bekliyoruz. Su, buhari gozeneklerimizi acacak kadar sicak olmali, soguk olursa gozenekler acilmaz ama kaynar olmamasina dikkat edin. Havlu soguduktan sonra yuzumuzu siliyoruz, ayni islemi tamamen temiz hissedinceye dek 1-2 kere tekrarlayabilirsiniz. Su gecirmez maskaralar dahil her turlu kiri ve makyaji cildinizden sokuyor. Islem bittikten sonra yuzde kalan yagi cilde yagarak nemlendirebilirsinz. ciltte gerginlik hissi olursa bikac damla seyreltici yagimizdan yuzumuze dagitarak suruyoruz. hint yagi temin edemiyorsaniz tamamen zeytinyagi, hindistancevizi yagi, argan gibi yaglar kullanabilirsiniz. tek uyarim lavanta yagi kullanmamaniz cunku cilt hucrelerini oldurucu etkisi var.
yagdan korkmayin kizlar, ilk birkac gun gozenekleriniz acilmis oldugundan cildinizde fazla yaglanma olabilir ben de bu olmadi ama olsa da bikac gun iceriisinde toparliycaktir. harika bi yontem yag ve havludan baska hicbirseye ihtiyaciniz yok umarim dener ve memnun kalirsiniz..
benimde cildim yağlı sabahları kalktığımda özellikle baya yağlı oluyor bu yağları hangi aralıklarla uyguluyoruz acaba onuda belirtsen yani haftada 1 defamı kullanıyoruz bende bu yazıyı okuyunca hint yağı siparişi verdim gelsin kullanıp ilk yorumu yazıcam
canim ilk hafta yuzunu sadece bu sekilde temizle ondan sonra da devam edebilirsin ya da haftada 3e kadar dusurebilirsin, her cilt farkli oldugu icin en iyisi kendin icin en verimli olani deneme yanilma yontemiyle bulmak. hint yagini kac oraninda kullanicagini da sen ayarlamalisin yagli ciltler icin %30 hint yagi %70 zeytinyagi yapilabilir, kuruttugunu hissedersen hint yagini azaltirsin
[video=youtube;lDjUeuAyuKo]https://www.youtube.com/watch?v=lDjUeuAyuKo[/video]
bu videoda nasil yapilicagi guzelce gosterilmis istersen izleyebilirsin
bu arada ufak bir miktar hint yagini parmakla sivilcelerin uzerine surunce ertesi gun kuruyorlar.
insallah sende de bende oldugu gibi ise yarar
çok tşkkr ederim video paylaşımın içinbenim birde merak ettiğim haftada kaç defa uygulanacak ihtiyaca göremi?
cevap vermistim ama videonun uzerinde oldugu icin gormedin sanirim:) ilk hafta hergun ondan sonra da yatmadan once haftada 3-4 gun seklinde
Bisey sorucam biraz sacma olucak ama yuzumuzu temizlerken gerekki olan yavlarida siliryormusuz ya benim yuzum bu kadar cokuk degildi acaba bu dedikkerinizi yapsam yuzume bi dolgunluk verirmi sacma ama bi umut iste kay ettigim yaglar geri gelirmi acaba .s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaglari surerken yapilan masaj cildine dirilik kazandirir. onun disinda yuz egzersizleri yapabilirsin, yuz yogasini arastir ve zayifsan saglikli bi sekilde kilo al cokuklukten nerelerede rahatsiz oldugunu yazarsan daha iyi yardimci olurum
Elmacik kemiklerim var fakat yanaklarim yok dolgun degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[video=youtube;7WOI1Ce5L4A]https://www.youtube.com/watch?v=7WOI1Ce5L4A[/video]
bu videodaki egzersizleri dene canim, bu sarisin kadin yoga hocasyimsi ama cok erken yasta yuzunun coktugunu farketmis ondan sonra bu teknikleir arastirip gelistirmis suan yasi baya var ama cokmeyi durdurabilmis. dikkat ettin mi bilmiyorum trompet gibi uflemeli calgi calanlarin yuzleri gergin ve diri olur. yuzunde de vucudunun diger bolgeleri gibi kaslar onlari kullandikca dolgunluk kazandirabilirsin onun disinda da dedigim gibi cok zayifsan saglikli bi sekilde kilo almaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?