Maske Tarifleri bebek gibi bir cilt icin yag ile temizleme metodu

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kullandığınız yağların markası nedir ??
Benim cildin karma..
Kullandığınız bu yağları miktar olarak mesela 'şu kadar kasik' şeklinde söyleyebilir misiniz ?
Sadece akşamları yatmadan önce mi yapcaz bu işlemleri her gün ?
Yağ sürdüğümüz zaman sivilce çıkmasından çekiniyorum asliından ama elimde malzemelr varken denemek istiyorum neler denemedik ki zaten hem çokda kolaymış ama yağ miktari önemli sanırım ..
Ben hint yağım 3 4 senelik sizce bozuldumusmudur ? Yenilemelimiyim ?

Son düzenleme:

ben turkiyede yasamadigim icin marka tavsiye edemiyorum, en iyisi guvendigin markalari kullanmak
cildin karmaysa 1kasik hint yagina 4 kasik zeytinyagi seklinde uyguluyoruz. sivilcelere karsi cok iyi, islem bittikten sonra sivilceleirn uzerine nokta seklinde hint yagi surersen sabaha kurumus oluyorlar
ilk hafta hergun yatmadan once uygulamayi tavsiye ediyorum, cok kolay ve etkili siyah noktalarinda ilk uygulamadan sonra farki gormen laizm dogru uygularsan. yukarda video paylastim onu izlemekte fayda var.
3-4 senelik yag bozulmus olabilir, yaglar bekledikce besin degerlerini kaybediyolarlar ve icinde bakteri birikmis olabilir, sakladigin yerde onemli tabi. buzdolabinda sakladiysan bozuldugunu sanmiyorum. ben karisimi hazirlarken birkac hafta yeticek sekilde hazirliyorum. bol sans : )

I
Tesekkur ederikm o halde yeni bi hint yagi alip yapacagim videoyu izleyemedim acilmadigi icin telden giriyorum pc den bakicam insallah
1 kasiktan kasit yemek kasigimi tatli kasigimi ?
hala uyguluyorsunuz sanirim insallah bende de ise yarar
ben siyah nokta ve sivioce lekelerim icin istiyirum yapmayi en kisa zmnda gozlemlerimi yazcam

onu oran olarak yazmistim topluca hazirlamak istersen yarim su bardagi hint yagina 2 su bardagi zeytinyagi yaparsan baya bi kullanirsin. tek kullanim icin 1 tatli kasigi hintyagina 4 tatli kasigi zeytinyagi yeterli olur. ben hala uyguluyorum firsat olursa oncesi/sonrasi resimlerimi ekliycem

Simdilik deneme amacli tek kullanimlik uygulamayi dusunuyorum ne olur ne olmaz diye
benimde cildime iyi gelirse devam ettircem insallah
yalniz tek kullanimlik toplamda 5 tatli kasigi yag cok degil mi

Simdilik deneme amacli tek kullanimlik uygulamayi dusunuyorum ne olur ne olmaz diye
benimde cildime iyi gelirse devam ettircem insallah
yalniz tek kullanimlik toplamda 5 tatli kasigi yag cok degil mi

evet haklisin cok :) kalani sonraki kullanimlara saklarsin :) insallah cildine iyi gelir

evet haklisin cok :) kalani sonraki kullanimlara saklarsin :) insallah cildine iyi gelir
inşallah cok tesekkurler
Tek kullanimlik için bi kaç damla hint yağı ve bi çay kasığından biraz az zeytinyağı nasıl olur sizce ?? Çok yağ sürmeye çekiniyorum

Videoyu izleyemedim , açıkçası siyah noktalarım için denemek istiyorum . Tam da yeni temizleme jeli aldım ama olsun , siyah noktalarım gitsin de
Hint yağı geçen seneden kalma sorun olur mu , ona göre yenisine sipariş vereyim netten hazır evde saf zeytinyağı da var .

sorun olucagini sanmiyorum kullanabilirsin :)

çok teşekkürler çok güzel bir konu açmışsın ellerine sağlık bende de siyah noktalar var denemediğim şey kalmadı bunu deneyecem inşaallah bunun vesilesiyle geçer sen yağları sürdükten sonra bütün işlem bittikten sonra buz falan sürüyormuydun? yüz ve vücut güzelliği için bildiğin başka yöntemler var mı? mesala benim diz arkalarımda ve göğüslerimin üst kısmında çatlaklar meydana geldi bunun için önereceğin bir şey var mı şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…