Bebek gelişmediği için kürtaj

Peki oranı aynımıydı? Yada gelmeden önce belirtileri oldumu 33. Günümdeyim ve bi belirtim yok 1 haftadır ara ara sol yumurtalığım ağrıyor sanırım çok korkuyorum adetim gelmez diye
Hiç korkma inna bende çok korktum . Çünkü reglim hp 28 günde bir gelirdi .
Belirti olarak gelmeden birkaç gün önce sancılarım oldu kasıklarımda 2-3 gün sonrada normal bir şekilde geldi .
Reglim normal geldi herzamanki gibi .
Ama normalde 6 gün sürerdi 8 gün sürdü ilk 3 gün yogun diğer günler lekelenme şeklinde

Doktorum 40 günü geçerse gel demişti .
Hatta ben randevu aldım 35.günün sabahı gelmicek diye :)
Ama öğlen gibi geldi ☺️

Hiç korkma inna bende çok korktum . Çünkü reglim hp 28 günde bir gelirdi .
Belirti olarak gelmeden birkaç gün önce sancılarım oldu kasıklarımda 2-3 gün sonrada normal bir şekilde geldi .
Reglim normal geldi herzamanki gibi .
Ama normalde 6 gün sürerdi 8 gün sürdü ilk 3 gün yogun diğer günler lekelenme şeklinde

Doktorum 40 günü geçerse gel demişti .
Hatta ben randevu aldım 35.günün sabahı gelmicek diye :)
Ama öğlen gibi geldi ☺
AY çok teşekkür ederim adınıza çok mutlu oldum. Benimde 28 gün dedimi gelirdi adetim ama felaket tellalı gibiyim asla geleceğini düşünmeyip nerde olumsuzluk varsa onları düşünüyorum malesef....

AY çok teşekkür ederim adınıza çok mutlu oldum. Benimde 28 gün dedimi gelirdi adetim ama felaket tellalı gibiyim asla geleceğini düşünmeyip nerde olumsuzluk varsa onları düşünüyorum malesef....
Düşünme lütfen .
Allahın izniyle gelicek .
Ama tabi ne kadar düşünme desemde bende yasadım dibine kadar düşündüm .
Hattaa birliktelik olmadığı halde acaba hamilemiyim diye test yaptım inanabiliyormusun ?

Allahım kimseyi bu hallere düşürmesin..
İnşalah sende benım gibi hemen hamile kalırsın ♥️
Hep dualarımda evlat isteyenlere evlat ver rabbım diye dua ediyorum .
İnşalah kabul olur ♥️🤲🏻 İsteyen herkese kucağı dolar ♥️

Mrh arkadaşlar, Allah hepimizin yardimcisi olsun.Saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Son düzenleme:
Back
X