Bebek gelişmediği için kürtaj

Ozgelin

🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
854
1.096
113
Merhaba 8 haftalık hamileydim ani bi kanama ile doktora gittik , bakıldığında bebeğin 6 haftada kaldığını öğrendik gelişmemiş yani ve kürtaj olmak zorunda kaldım..beni mahvetti fiziken iyi ruhen çökmüş durumdayım ölüp ölüp diriliyorum sanki..kafamda bin türlü sorular oluyor neden oldu yine olacakmı nasıl bi kaç ay sabredicem bi ton sıkıntı..
Böyle bişey başına gelen varmı ikinci gebeliğinz sağlıklı geçtimi hemen oldumu bebek lütfen bana yardımcı olun.. veya nedn böyle olduğunu biliyormusnz..

Şimdiden teşekkür ederim..

öncelikle geçmiş olsun Rabbim sabır versin kan pıhtılaşma testi yapıldımı size pıhtılaşma olup bebek beslenememiş olabilir aklıma bir tek bu geldi

Merhaba 8 haftalık hamileydim ani bi kanama ile doktora gittik , bakıldığında bebeğin 6 haftada kaldığını öğrendik gelişmemiş yani ve kürtaj olmak zorunda kaldım..beni mahvetti fiziken iyi ruhen çökmüş durumdayım ölüp ölüp diriliyorum sanki..kafamda bin türlü sorular oluyor neden oldu yine olacakmı nasıl bi kaç ay sabredicem bi ton sıkıntı..
Böyle bişey başına gelen varmı ikinci gebeliğinz sağlıklı geçtimi hemen oldumu bebek lütfen bana yardımcı olun.. veya nedn böyle olduğunu biliyormusnz..

Öncelikle geçmiş olsun.. bu süreç kendinizi sorgulayacağınız, acaba şunu yedim ondan mı oldu kendimi yordum ben mi suçluyum vb diye düşüneceğiniz bir zaman olacak. Kendimden biliyorum... ama şunu anladım yiyecek ekmeği olsaydı ne olursa olsun hamilelik devam ederdi.. tekrarlayan düşüklerde doktorlar araştırıyor ancak ilk düşükte normal karşılıyorlar. Beden olarakta psikolojik olarakta kendinizi toparlayın bundan sonrası güzel olsun 🌸

Bi akrabam ayni sebepten. 12 haftalıkken kürtaj oldu. Doktoru 3 ay sonra hamile kalirain dedi ve kaldi. Kendiliğinden bebegin oluyorsa stres yapma ben tüp bebekler hamile kaldim 11 haftada kaybettim şimdi bidaha tedaviye basliycam. Zaten ilk gebeliklerin basariya ulaşma orani baya düşmüş doktor oyle demişti yuzde 80 ilk gebeliklerde düşük oluyomus

Gecmis olsun. Evet benimde ilk gebeligim sizin gibi oldu. Sağlıksız gebeliklerde oluyormuş. Şükürler olsun şuan 19 aylık kızım var. Kötü düşünme. Her gebelik farklı. Rabbim gonlune gore versin

Benimde 10 haftalıkken kalbi durdu. 22 Nisanda oldum kürtaj. Psikolojikmen çok kötü durumdayım bende. Benimde ilk gebeliğimdi bunlarda sonuçlarım anlayan var mı aranızda 😣

Eklentiler

• 0559153F-CDAD-499E-BAB5-A1BEFA18607A.webp
    0559153F-CDAD-499E-BAB5-A1BEFA18607A.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 56
Back
X