- Konu Sahibi mercan_dilara
-
kızlar bide geceleri pek uyanmıyo tahminimce ya uyanıyo ben duymuyorum yada uyanıp parmağın emdiği için tekrar uyuyo eşime söyledim çocuk geceleri aç kalır zayıflar saati kur uyan dedi sizce ne yapmalıyım?
kızlar aslında moralim şuan çok bozukeltim 17 temmuzda erke doğum yaptı bebek 15 gündür kuvözdeydi hergün süt sağıp veriyodu arada da ka istiyodu drlar 1 kaç saat önce acil gittiler bebeğin durumu kötüleşmiş sanki elim ayağım boşandı herşey Allahtan ama insan üzülüyo 4. aşılamsıydı 6 senelik evli ve hamilelik süreci o kadar zordu ki şimdi eşimde onlarla birlikte hastanede haber bekliyorum hepiniz onun için dua edin nolur Allah kimseye evlat acısı vermesin çocuklarımızı bize bağışlasın....amin
kızlar aslında moralim şuan çok bozukeltim 17 temmuzda erke doğum yaptı bebek 15 gündür kuvözdeydi hergün süt sağıp veriyodu arada da ka istiyodu drlar 1 kaç saat önce acil gittiler bebeğin durumu kötüleşmiş sanki elim ayağım boşandı herşey Allahtan ama insan üzülüyo 4. aşılamsıydı 6 senelik evli ve hamilelik süreci o kadar zordu ki şimdi eşimde onlarla birlikte hastanede haber bekliyorum hepiniz onun için dua edin nolur Allah kimseye evlat acısı vermesin çocuklarımızı bize bağışlasın....amin
kızlar bide geceleri pek uyanmıyo tahminimce ya uyanıyo ben duymuyorum yada uyanıp parmağın emdiği için tekrar uyuyo eşime söyledim çocuk geceleri aç kalır zayıflar saati kur uyan dedi sizce ne yapmalıyım?
ya herkesin bebekleri aynı şeyleri yapıyor. maşallah bebişlerimize çok güzel gelişimleri:)) bizim tontişte2 ay 21 günlük. 2. ayında 6.160 kg 61.5 cm di. büyüdü kendi odasında kalıyorur sabaha kadar uyuyor. çevreyi izliyor seslere kulak veriyor. ben pc başında emzirirken dönüp bakıyor seyrediyor tekrar emiyor yada ses olsun memeyi bırakıyor bakıyor tekrar emiyor. yastığa koyuyorum onu kendisi kalkmaya çalısıyor tutarsam elinden destek verirsem kalkıp doğrulup oturuyor bile. kafasını çok güzel tutuyor artık. konuşmaya bayılıyor hep konuşulmasını istiyor onunla. konuşurken acayip heyecanlanıyor. beni görünce öyle çırpınıyorki kanatlanıp uçacak. beni çok takip ediyor kafasını çevirip bakıyor, yanından ayrılana kadar beni seyrediyor uzağında bile olsam beni seçip bakıyor. babası oynayıp konuşurkende ben geleyim yanına hemen bana bakıp gülüyor ve heyecanlanıyor. daha bir sürü şey vardır ama şimdi aklıma gelmiyor. hele o gazlarıyla bizi gülmekten öldürüyor hala. okadar şiddetliki kucağımda yaptığı zaman yiğenlerim hala sen yaptın dimi diye bana bakıp gülüyorlar. bi parçacık çocuklara rezil ediyor beni:))))) ooof ooof doğduda büyüyorlar keratalar yaaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?