- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
- #2.801
Kız ne arası be ben ıkıncı ÇocuĞa kadar yaklaŞtırmam ıkız olursada vay halıne hahahahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sorma cnm ya bi hamiş olsam uzunca bi süre ara vericem ama nerdeeeee
evet bu türk filmi gibi oldu hevesim geçince bi kenera buruşturulmuş çarşaf gibi atıcamm he healsanaalsanasmileheheehee iste ozaman kocisleriniz dicek ne uckagitcisin sende alacagini aldin attin beni carsaf gibi bi kenara alacagin olsun bende zaten oglan biraktiydim iceri dogsun soracaz sana gun yuzu gostermicez oglanla sana dicekler,,,kaydirigubbakcemile3
kıss karıştırma hesapları yanlışlıkla adet günleini filan yazmadaHehehe bu arada ben bİde ÇalıŞıyom yanlıŞım olursa patron benİ kıtır kıtır kesecek
hoşgeldin cnmkizlar ben geldim tekrar. Isler yogunda...
evet bu türk filmi gibi oldu hevesim geçince bi kenera buruşturulmuş çarşaf gibi atıcamm he healsanaalsanasmile
kıss karıştırma hesapları yanlışlıkla adet günleini filan yazmadaklava:
ben hamiş olduktan sonra bişeycükler yapamaz greve gidicem 9 ay bu müessese kapalıdırrolumunekankayizsmileAT ERENCİĞİMDE ONLAR O ÇARŞAFI SONRA NE HALE GETİRİRsempatiksalakcinniLER
son adet tarihin ovülasyon tarihin yumurtlama tarihi ne varsa ver kızz 2 aya anca gelir işeHAHAHA KIZ BEN DAHA ÇIKAMIYOM ADET GÜNLERİ HESABINDAN PATRONUN ÖNÜNE KOYARSAM NE HALE GELİR BİLMEM Bİ HAFTA GELMEZ İŞE HERHALDE İİ FİKİR DENİYİM BEN BUNUkaydirigubbakcemile5
kendime kahve yaptımm içen varmı kızlar![]()
son adet tarihin ovülasyon tarihin yumurtlama tarihi ne varsa ver kızz 2 aya anca gelir işe
dur kız içme çocuğun arap olucak[/QUOTbenimki fındıklı nesgayfe cnm olmaz arap açık renkk![]()
kendime kahve yaptımm içen varmı kızlar![]()
dur kız içme çocuğun arap olucak
ANACIM BİZİMKİ KURNAZ TİLKİDİR BANA TARİH VERİRMİŞ O GÜN ÇALIŞ GEL HAMİŞSİN DİYE NE GÜLERİM HEEE kaydirigubbakcemile3
günde bi kere içiyorum cnm oda sizin gibi keyif veren arkadaşlarşa konuşunca daha zevkli oluyotatlim fazla kafein yuklenme istersen,,,