• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

günde bi kere içiyorum cnm oda sizin gibi keyif veren arkadaşlarşa konuşunca daha zevkli oluyo

hmm iyi ozman tatlim ama bu kafein denen zevkli tad ayni zamanda selulitlde yapiomus aman dikkat,,,ben bebis duusnurken icmiyodm kahve enerji icecegi fln,,,burnuma guzel guzel kokuyodu enerji icecegi ic cekip gidiodum yanindan,,ama simdi iciyorum balikla super gidio ,,,

balık dedinde canım kaç gündür balık istiyo bayılırım balığaa hımmm

benimde kac gundur cnm istiyodu bi turlu yetisemiyodum balikciya okul donusu alim diodum ne zaman gitsem adam bitti kusura bakmayin diyodu ee orda iste kizarmis duruo diodum adam kuyrugu gosteriodu sirada bekleyenlerin baliklari onlar diodu,,,okadar cok gidiorumki adamlar taniyo artik beni birgun felaket yagmur yagiodu ben yine sirada adam hello dedi bende dedim dioki yagmur soguk demiyosun geliyosun dedi gulustuk seviyorum baligi napim dedim bende,,,simdi esime soyledim yetisebilirse alip gelicek,,,boylece evde kizzartma kokusu derdi olmuyo,,,

bende yapıcam ama kokusundan işte kararsızım bizim burda pişiren bi yer yok var ama uzakta oda getirene kadar soğur zaten tadı kalmaz lokantayada gidip balık yemeyi sevmiyorum çatalla bıçakla kılçıkları çok zor ayıklanıyo evde elle yemek daha zevkli geliyo bana

kiz bebiskom seninki gobisin deliginden bakiosa siteye senin resmi gorunce kacmasin sonra annem cocuklari boyle calistiriyomus ya benide calistiirirsa die,,,

kaydirigubbakcemile3

bende yapıcam ama kokusundan işte kararsızım bizim burda pişiren bi yer yok var ama uzakta oda getirene kadar soğur zaten tadı kalmaz lokantayada gidip balık yemeyi sevmiyorum çatalla bıçakla kılçıkları çok zor ayıklanıyo evde elle yemek daha zevkli geliyo bana

bende sirf kokusu yuzunden evde yapmak istemiyorum,,,allahdan burda var kizartan biyer ,,,ayakustu yeme yerleride var bazen orda takiliyorum hava soguk olmassa bazen alip eve geliyorum pazarin icinde yapip satiyolar dukkan gibi biyer var karavanda,,,ama keske hamside yapsalar ozaman hergun yerdim ama bunlarin baligida guzel oluyo bagimli oldum yemeden duramiyorum,,,,restoran evet rahat rahat yiyemedikden sonra baligin ne tadi cikar demi,,,

Back
X