- Konu Sahibi portakal_suyu
- #2.821
ha ha ha :roflol::roflol:ANACIM BİZİMKİ KURNAZ TİLKİDİR BANA TARİH VERİRMİŞ O GÜN ÇALIŞ GEL HAMİŞSİN DİYE NE GÜLERİM HEEE kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha ha ha :roflol::roflol:ANACIM BİZİMKİ KURNAZ TİLKİDİR BANA TARİH VERİRMİŞ O GÜN ÇALIŞ GEL HAMİŞSİN DİYE NE GÜLERİM HEEE kaydirigubbakcemile3
günde bi kere içiyorum cnm oda sizin gibi keyif veren arkadaşlarşa konuşunca daha zevkli oluyo
:roflol: :roflol:
Sende belirtiler varmi tatlim?
kız emeklerine yazık kendini inandır ben inanıyorum sen hamişsin içime öyle doğdu valla:Saruboceq:bende hep belirti var canımda yumoşlarda yok bu ay kasıklarımda ağırlık var kabızım bide gögüslerim hassaslaştı ama adet belirtisi gözüyle bakıyorum
bende hep belirti var canımda yumoşlarda yok bu ay kasıklarımda ağırlık var kabızım bide gögüslerim hassaslaştı ama adet belirtisi gözüyle bakıyorum
afiyet olsun tatlım hamiş olunca bol bol ye çok yararlıymışşBen bugün yedim balik:) Ama cok sevmem..Yine aciktim:)
akıntı nasıl uzayandanmı?Anliyorum canim. Benimde gögüslerim sisti ama agri sizi yok ..
Bide akinti devam ediyo sende ne durumda?
balık dedinde canım kaç gündür balık istiyo bayılırım balığaa hımmm
Anliyorum canim. Benimde gögüslerim sisti ama agri sizi yok ..
Bide akinti devam ediyo sende ne durumda?
kız emeklerine yazık kendini inandır ben inanıyorum sen hamişsin içime öyle doğdu valla:Saruboceq:
afiyet olsun tatlım hamiş olunca bol bol ye çok yararlıymışş
akıntı nasıl uzayandanmı?
BU AY AKINTIM JEL GİBİ DEVAM EDİYO BENİM ADETE YAKIN ATEŞ BASMASI OLUR BENDE ODA VAR KOÇİŞ BENİ ISITIRDI BEN ONU ISITIYOM ŞİMDİ kaydirigubbakcemile3
e yanii çalışmayana çocuk mocuk yokk boş duranı allahda sevmez :sm_cool:İNŞ.KIZ AĞZINDAN BAL DAMLIYO EĞER TUTARSA ZATEN KUDURMAKTA FAYDA VARMIŞ DERİM NE KAAAA:lepi: ÇOK İŞ OKAAA ÇOK ÇOCUK
bende yapıcam ama kokusundan işte kararsızım bizim burda pişiren bi yer yok var ama uzakta oda getirene kadar soğur zaten tadı kalmaz lokantayada gidip balık yemeyi sevmiyorum çatalla bıçakla kılçıkları çok zor ayıklanıyo evde elle yemek daha zevkli geliyo bana