- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
- #2.841
Ben boŞ dursam kocıŞte sevmez bana naz yapıyo emme onunda gÖynÜ var ben bılıyem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünden beri koyu renkli sarımsı kokusuz akıntı bendede var ne demik acep bufisfisfisHamis olayim sevmesem bile yararli olan herseyi yemege raziyim boshayallersmile
Evet canim hala öyle bazen degisiyo sadece ama genelde uzayandan bide rengi biraz daha sari oldu önce yumurta aki dedigimizdendi.
bende yapıcam ama kokusundan işte kararsızım bizim burda pişiren bi yer yok var ama uzakta oda getirene kadar soğur zaten tadı kalmaz lokantayada gidip balık yemeyi sevmiyorum çatalla bıçakla kılçıkları çok zor ayıklanıyo evde elle yemek daha zevkli geliyo bana
kiz bebiskom seninki gobisin deliginden bakiosa siteye senin resmi gorunce kacmasin sonra annem cocuklari boyle calistiriyomus ya benide calistiirirsa die,,,
kaydirigubbakcemile3
seninkide gösterip vermeyenden aaaaa naz yapmasın valla biz kadınlar çoğunluktayızz gelmeyelim oraya onun varmı bakem erkekler kulübüüBen boŞ dursam kocİŞte sevmez bana naz yapıyo emme onunda gÖynÜ var ben bİlİyem
dünden beri koyu renkli sarımsı kokusuz akıntı bendede var ne demik acep bufisfisfis
valla o zaman hiç farketmedimki bi tek gögüslerde şişme vardı o kadar bu sefer burda daha çok şey öğrendim şimdi tecrübeliyim ama bebiş gelmedi dahaBilmiyorum canim. Sen tecrübelisin daha iyi bilmen lazim. Ilk hamileliginde nasildi?
Hakslisin tatlim bencede öyle. Evde daha zevkli...
haha yok cnm hele bi gelsin annesi onu yormaz boshayallersmile
kıss mirage senin akıntında sarımsımı
duyduuunnn demi bebiskomun bebisi annen seni hiicc yormucak bakma oyle asagilardan gel gobise dogru gel hadi,,,,
anladım cnm benimde koyu renk var ama sebebi ne anlamadımbenimki beyazda oluyo renksizde oluyo canım benim jel gibi daha çok
anladım cnm benimde koyu renk var ama sebebi ne anlamadım
ben cagiriyorumki korkmasin gelsin biran once ,,,,ins ins ins teyzosunu duyarda gelir,,,,
Duymustur seni teyzesi..
Ay bugün rüyamda oglusum olmustu ama 1 yasinda felandi canim okadar tatliydiki anlatamam yaaaboshayallersmile