Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ben greve gitmek istiyorum artık

yaw gelenler tek tek kaçıyor,sarmadı heralde muhabbet,nerede bizim kızlar yahu ne içün gelmiyorlar 2 gündür siteye

kızlar canlarım nbrsiniz ay süper olmuş topik be portakalım eline sağlık cnm benimde tarihim 16 ocak cnm

slm nere kaçtınız ya bende işten geldim yemek faalan yazamam belki eşimle evdeyiz çünküm öptüm hepinizi bol sohbetler

bende 3pcakta adet oldum adetliliyim şimdi ve gelecek tarihim 3şubat benide yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar canlarım nbrsiniz ay süper olmuş topik be portakalım eline sağlık cnm benimde tarihim 16 ocak cnm

ay sonunda gelebildin canımcım.nerelerdesin ne yapıyorsun gündüzleri hiç gelmiyorsun ya çalışırken daha sık geliyordun valla.Topiğimiz inşallah uğur getirir ve önümüzdeki aylarda o güzel haberlerimizi paylaşırız

bende 3pcakta adet oldum adetliliyim şimdi ve gelecek tarihim 3şubat benide yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin haksever biz buraya taşındık iyiki geldin
:ecrin_bebek:

cnm yemek yapıyordum yeni gördüm kusura bakma ben 2 ay önce kürtaj oldum 7 haftalıktı bebişim karnımda öldü

geçmiş olsun canım,en azından hamile kalabiliyorsun ve bunu biliyorsun iyi tarafından bakmak gerekirse.İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun

ay sonunda gelebildin canımcım.nerelerdesin ne yapıyorsun gündüzleri hiç gelmiyorsun ya çalışırken daha sık geliyordun valla.Topiğimiz inşallah uğur getirir ve önümüzdeki aylarda o güzel haberlerimizi paylaşırız

valla ya giremedim kaç gündür iş görüşmesine gittim işsizlik maaşımı aldım falan filan giremedim ondan cnm ama görüşmeler fos tabi ev hanımı olmaya devam şimdilik. ay valla cnm gelsinler artık bu aymı öteki aymı sıkılmaya başladım iice çalışmadan beklemekten.

portakalcım öteki topikte yazdıklarını gördümde cnm takibe başılcaksın ya 13.gün diosun sen çalış cnm yine ogüne kadar zaten ogün yada ertesi çatlar yumurtan herahalde sen çalışmaya devam et cnm ihmal etme

Back