- Konu Sahibi portakal_suyu
kızlar topiğe buyrun sohbet edelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh afiyet olsun kuzuma göbişinde zuzusu olsun inşallahben bi çikolatayı indiragandi yaptım bile:)ama canım ekler pasta istiyodu:)
eğer bu ay bebeiş gelmezse bizde acemiliği attığımızdan yemin töreni yaparız kocişle:)
diktiririm kız ne var şöle püfür püfür:)
eren sezen ne kadar zamandır bebek düşünüyorsun annem gel iki lafın belini kıralım :))
kızlar canlarım nbrsiniz ay süper olmuş topik be portakalım eline sağlık cnm benimde tarihim 16 ocak cnm
bende 3pcakta adet oldum adetliliyim şimdi ve gelecek tarihim 3şubat benide yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende 3pcakta adet oldum adetliliyim şimdi ve gelecek tarihim 3şubat benide yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek:
cnm yemek yapıyordum yeni gördüm kusura bakma ben 2 ay önce kürtaj oldum 7 haftalıktı bebişim karnımda öldü
ay sonunda gelebildin canımcım.nerelerdesin ne yapıyorsun gündüzleri hiç gelmiyorsun ya çalışırken daha sık geliyordun valla.Topiğimiz inşallah uğur getirir ve önümüzdeki aylarda o güzel haberlerimizi paylaşırız