- Konu Sahibi portakal_suyu
-
korkma cnm hiç bi sorun olmaz allahın izniyle benim çok arkadaşım var düşük tehditi altında bi sorun olmadan doğuran sen stres yapma bol bol dinlen 1 ay sık dişini istanbulda oturuyosun bende istanbuldayım doktora nereye gidiyosun iyimi menunmusun ben kendime iyi bi doktor arıyorumdaSelam kızlar, ben geldim.Doktora gittim bugün.Kahverengi akıntım devam ediyo dedim, düşük tehdidi var dedi.Bu 1 ayı atlatmam gerekiyo.Atlatır gibi gözüküyo dedi.Ultrasonla pek bakmıyoruz ama sana bakiim dedi.Baktı baktı, kalp atışını sonradan gördü.Eşimde ordaydı, bende gördüm dedi.Ben ilk başta baktım da ,geç görünce korktum bakmadım.İnşallah allah'ın izniyle atlatıcaz 1 ayı. :Saruboceq:
korkma cnm hiç bi sorun olmaz allahın izniyle benim çok arkadaşım var düşük tehditi altında bi sorun olmadan doğuran sen stres yapma bol bol dinlen 1 ay sık dişini istanbulda oturuyosun bende istanbuldayım doktora nereye gidiyosun iyimi menunmusun ben kendime iyi bi doktor arıyorumda
aa ne güzel cnm selimpaşada yazlığımız var bizimde yazın 4 ay ordayız bayılıyorum o tarafa ben
slm cnm senin adet günün ne zaman?Adasım ayse senİde tebrİk ederİm. Darısı basımıza.
berrak canım moralini yüksek tut tatlım herşey yolunda gidicek inşallah bol bol dinlen tatlımm..ne zaman başaladı akıntı sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?