- Konu Sahibi portakal_suyu
-
Doktor henüz hiç ilaç vermedi.yumurtada sorun yoksa geç olgunlaşıyorsa ilaça başlayacak ve yumurtaya bakmadan önce de rahim filmi demişti.bilmiyorum 1 ay da hepsini yapıyorlar mı?cnm folik asit verdimi doktor korunmayıp çocuk yapmaya karar veren çiftlerin kullanması gerekiyomuş
bu arada yeni avatar resmim nasıl 3 tane dünyanın en güzel hediyesiiiiiiiii
geçmiş olsun cnm aynı kader paylaşmışız meğer benimde 7 haftalıkken karnımda öldü geçen ay
selam kızlar,ay çok sevindim ayşede hamileymişş....ya süper haber valla yakında dolucak burası çok inanıyorum...
slm kızlar buarada hamile görünce daldım konuya hemen darısı başımıza hatunlar gelicek inşallah bebekler 2010 uğurlu geldi bizee
folik asit anne vücudundaki calsiyum miktarını düzenliyo hamişde olunca bebeğin kemik yapısı için yardımcı ben kullanıyorumda o yüzden sordum tatlım
evet benimde çevremde çok var korunmayı bırakıpta folik asite başlayanhoşbulduk canlar valla önce benim mucizem sonrada devamı geliyor..2010 nede güzel geldiya..
bu arada porticim ben 1,5 yıldır kullanıyorum folik asit,korunmayı bıraktığımdan beri bennce sende başla tatlım önceden başlamak çok önemliymiş...
hoşbulduk canlar valla önce benim mucizem sonrada devamı geliyor..2010 nede güzel geldiya..
bu arada porticim ben 1,5 yıldır kullanıyorum folik asit,korunmayı bıraktığımdan beri bennce sende başla tatlım önceden başlamak çok önemliymiş...
hoşbulduk kızlarr ay ne sevindim ya bizde böle sevinsek artıkk portakalım ben bugün gezdim yine cnm daha yeni geldim ohh
Sende iyi geziyorsun valla canım.Kıskanıyorum hani seni bazen :)
Eşin ne zaman gelecek o gelenee kadar bari rahat rahat takıl yine vermez pc yi enişte.
Yemeğinde yoktur senin şimdi
skorpion buarada elbisen süper sen ve oğluşun çok tatlı olmuşsunuz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?