Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

diğer topicleri gezerken gördüm yumurta çatlama gününüz ne zaman diye almanların bi testiymiş inanmadım ama yaptım ama testte çıktığı gibi bugün olsaydı yumurtlamam bi belirti hissederdim bende senin gibi porticim fala inanma falsızda kalma derler ya benimkide o hesap işte

Geldim kızlar ayy şu mantardan da kurtulsam temelli iyi olacak.Ne zaman antibiyotik kullansam bi kaç gün sonra oluyorum ya off

almanların şeysini biliyorum aman salla onları sen baktın olmadı doktora git takibe aldır en doğrusu bu.Ayrıca biz doktora gitmezsek,doktorlar asla ayy şöyle bi hastam vardı bebek için geliyordu ne yaptı acaba,gelsin de bi bakayım demez :)) Bizim aşındırmamız lazım yollarını

cnm folik asit verdimi doktor korunmayıp çocuk yapmaya karar veren çiftlerin kullanması gerekiyomuş

bu arada yeni avatar resmim nasıl 3 tane dünyanın en güzel hediyesiiiiiiiii

ay ben şimdi nişan resimlerine bakayım diye arkadaş listemi açtım öyle mal mal bakıyorum ne yapacağımı unuttum.Kaldım,bu günlerde aklım dolu dalgınım sanırım.
Neyse sonra senin albüm aklıma geldi girdim baktım :))
Ege çok yakışıklı olmuş daha şimdiden böyleyse büyüdükçe düşünemiyorum.
Sen de harika olmuşsun skorpi kırmızı çok yakışmış,saçın makyajın çok doğal ve tam bir annesin.kıyafetin rengiyle modeliyle harika.

selam kızlar,ay çok sevindim ayşede hamileymişş....ya süper haber valla yakında dolucak burası çok inanıyorum...

cok tesekkürler canimopuyorumnanaktan

düsünmüstük olduda canim ama 22 eylülde 13 haftalikken kaybettim icimde öldü(simdi karar veremiyorum biraz daha oglum büyüsünde mi yapsak diye:uhm:
geçmiş olsun cnm aynı kader paylaşmışız meğer benimde 7 haftalıkken karnımda öldü geçen ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…