Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Sol kasığımda batma başladı skorpi acaba iyiye mi işaret yani yumurtanın olgunlaşması anlamında

Tam yumurtamın olduğu taraf

cnm konuya balıklama daldım ama merak ettim yumurta olgunlaşırken belirti verirmi

bende bugün d,ğer sayfaları gezerken yumurtanın çatlıycağı günü testini çözdüm bugünmüş benim yalan doğru artık bilemem

bence iyiye haber yumurta olusuyo yada olustu cünkü bazi ayllarda bende hissediyorum öyle kesin yumurtaaa:)) bos gecme her gece dene ben egeyi öyle yaptim:)araliksiz sperm kaliteside düsmedi ege oldu

iyiyim seker evimizdeyiz kisin tatil zor oluyo:))evim gibisi yok.calismaya basladim dün iste bir yandan ev topla camasir var bir sürü ugrasiyorum iste sen naptin

Oof neler yapmadım ki...Doktora gittim dün yumurtam hala olgunlaşmamış.Şuana kadar yaptığım çalışmalar boşa.Yarın tekrar gideceğim doktor yarına kadar da çalışma yapmama gerek olmadığını söyledi bende saldım.Üstüne üstlük bir de mantar oldum.Eğer bir problem yoksa ben de şimdiye kadar hep böyle oluyorsa yumurtlama benim 1 yıldır çalışmalar boşunaymış onu da anlamış olacağım.Bakalı yarın da gideyim de ne diyecek doktor?Bu ay olmazsa zaten önümüzdeki ay bir sürü şeyden gececeğim inşallah gerek kalamaz ..

insallah gerek kalmaz canim ama yumurtani olgunlastirip catlamasi icin birsey yapamiyo mu doktor ki sorsaydin yaa öyle birsey varsa yapsin

cnm konuya balıklama daldım ama merak ettim yumurta olgunlaşırken belirti verirmi
bu kasık ağrısı önce yumurtlamada olur,sonra regl geleceği zamanlarda bir de hamilelik belirtilerinde Ben ilk denediğim aylarda 18.20 günden sonra çalışma yapmadığım için bu batmaları hamilelik belirtisine yormuştum.Yanılmışım ağrı bugün başladı hafif hafif,gelişiyor mu ki?

bende bugün d,ğer sayfaları gezerken yumurtanın çatlıycağı günü testini çözdüm bugünmüş benim yalan doğru artık bilemem

nasıl bir test o ?Ben onlara inanmıyorum artık ya.Hem yumurta 1 gün yaşıyor çatlayınca onu da unutma bence.
bence iyiye haber yumurta olusuyo yada olustu cünkü bazi aylarda bende hissediyorum öyle kesin yumurtaaa:)) bos gecme her gece dene ben egeyi öyle yaptim:)araliksiz sperm kaliteside düsmedi ege oldu

Doktor yarın baksın bakalım çarşambaya kadar çalışma dedi bana.zaten mantarı tedavi ediyorum bu 2 günlük süreçte ilişki olmaz

insallah gerek kalmaz canim ama yumurtani olgunlastirip catlamasi icin birsey yapamiyo mu doktor ki sorsaydin yaa öyle birsey varsa yapsin

Şuan sadece kendi halinde takip ediyor sanırım.İlaçsız ne zaman yumurta olgunlaşıyor diye.O ilaçlara adetliyken başlanıyormuş o yüzden bu ay olmazsa diğer aya ilaçlara başlayacağını söyledi.

10 dakikalığına ayrılıyorum gittiğimi düşünmeyin :)) geri geleceğim,siz devam edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…