- Konu Sahibi portakal_suyu
-
Bu arada mantar içinde fitil ve kremi kullanabilirmişim bu dönemde bi sakıncası yokmuş.
Geçmiş olsun portakalcım, nasılsın ?
Sağol canım.Bugün sıkıntı yaptım üzüldüm başımda ağrı başladı şimdi ama moral olarak şimdi daha iyiyim,biraz kaşıntım var :kedi:
Sen nasılsın?Gittin mi tekrar doktora var mı bi haber mercimeğimizden
Çarşamba günü gidicem canım, kahverengi akıntı devam ediyo şimdilik ama eskisinden daha az gibi.Mide bulantısı da başladı.Onun dışında bi sorun yok gibi. opuyorumnanaktan
Çarşambaya az kalmış,iyi haberlerle gel inşallah.
Şu mide bulantısının sebebi ne ki,daha önce anlatmıştı biri o zaman ilgi alanım değildi.
Sorun olmamasına sevindim,hiç olmasın inşallah.
Ben de bilmiyorum ki kaydirigubbakcemile3 , bazen yediklerimi geri çıkarıyorum.Kötü bişey.6. haftaya kadar bişeycik yoktu. Bu arada hamilelikten önce bende enfeksiyon için fitil ve bi kaç ilaç kullanmıştım, 1 haftada iyileşmiştim. İnşallah seninde çabuk geçer canım.Hatta ilaçlar bittiği gibi hamile kaldım ben. kaydirigubbakcemile3
selam verip çıkıorum ezeli izlicam ve faliyet hazırlıcam çocuklarıma öpüldünüz canlarım bayy klomenim bitti bugün perşembe gidicam doktora acaba oldumu inşallah bol yumurtlamışımdırda büyümüştürde:))) tavuk gibiyiz yaaaaaaaaa:))))))))))
Evet seninle konuşmuştuk o aralar öyle bir şikayetin vardı.Krem neyse de ben fitil belki yumurtlama zamanında gebeliği engeller diye doktora sormadan kullanmadım 2 gündür.Daha önce de başıma geldiği için bu mantar illeti elimin altında var hep fitil ve krem,doktor kullanabileceğimi söyleyince rahatladım.
Bulantıların tam zamanında başlamış canım. İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin.Biz bütün sıkıntılara razıyız,yeter ki gelsin de :)
İnşallah gelicek sizinkilerde canım.Çıkıyorum şimdilik, sonra yine görüşürüz.Kendine iyi bakkk. opuyorumnanaktan
tebrik ederin cnm adet günün bugünmüş sabah sabahmı baktın hayırdır:ecrin_bebek:
kızlar herkes gelsin diye bekledim ama daha fazla sabredemicem
mendiller hazırmı
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?