Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Valla iyi olur kelebekcim.En azından o şekilde şansımız daha yüksek.Bilmiyorum kendimi bugün hep buna inandırdım.Bu ay yumurtamı yakalayacağıma inanıyorum,inşallah hüsranla sonuçlanmaz.
Doktor ilaç vermiyorum bu ay takip yapalım,eğer olmazsa önümüzdeki ay film çekeriz ve ilaçlara başlarız dedi,Onlarda sanırım buradaki arkadaşlardan okumuştum bi kaç ilaç onlardır.
Ciddi ciddi doktora dedim ben beklemekten çok sıkıldım önümüzdeki ay 1 yıl olacak beni ne yapıp ettir doğuttur dedim,güldü :))

Yok nazzcım ben şimdiye kadar stres yapmışım onu anladım.Şimdi o açıdan daha rahatım,korkum sadece rahim filmindendi.Doktora gidince şu yumurtayı gördüm ya var en azından olgunlaşıyor ve pazara kadar çalışmana gerek yok dedi ya daha bi içim rahatladı

cnm filmden hiç korkma portakalcım inan çok az acı çektim hatta ilk aleti yerleştirdiğinde hiç canın yanmıcak hem kafanda soru kalmaz bak işte hep 13 14 derdik demek senin daha geç oluyo ama ii olmuş cnm ona göre çalışırsın geç cvp yazdım eşim geldi aldı hemen pcyi ondan iimi cnm ama en azından bir adım atmış oldun tiroidete baktır ihmal etme oda önemlimiş bak genel bir hormon testi iste cnm ay inşallah gerek kalmadan buay hamile olursun cnmm benimm

Genel hormon testi derken,ben yaptırmıştım daha önce ondan farklı şeylerde mi var,tiroid dediğin ne ?ay bildiklerimi de unuttum bilmiyorumkismile Film konusunda da yazılanları okuyunca inan rahatladım.sağolun canlarım.

Bu arada benim kayınvalide vukaatı vardı ya eşim bizim de çocuğumuz olmuyo diye söylemişti hani ben geçenlerde dayanamadım.Kahve sigara muhabbeti demiştim ya onda söyledim.bugünde doktora gittiğimde eşim beni bırakıp işe gitti,kayınvalidem geldi yanıma.Doktorun söylediklerinin hepsini söyledim onda herşeyi biliyor artık.Kahve muhabbeti yaparken de bana taktikler verdi :kedi: ay annemle konuşamayacağım şeyleri kayınvalidemle konuşuyorum :kedi: Şimdi o konuda da rahatım.

Hoşgeldin cnm sağol
Benim 3 ay 28 günde,
3 ay 29 günde oluyor canım.

canım normalde senin 14 yada 15. gün de yumurtlaman gerekiyor
daha fazla uzaması garip
takip et bakalım bu ay inş olmazsında regli yumurtlamandan ne kadar sonra göreceksin
bende şaştım bu ay zaten ateş ölçüyorum ona göre 19. gün yumurtladım ama ben 27 günde bir oluyorum bakalım ne olcak bu ay
zaten ben bu ay regl olursam regl bitince başlıcam gün aşırı diğer regl zamanına kadarbayanssulusmile

Demek ki 14 gün sonra gelmesi de herkes de kesin değil.
Zaten 14 ya da 15.gün olmasını bizde hesaplamalardan ve okuduklarımızdan biliyoruz ama şimdiye kadar yumurta takibi yaptırmadığım için daha sonra da olabileceğini düşünmemiştim hiç yani ben 16. gün birlikte olduğumuzda boşuna diye nasıl olsa çatlamıştır 13-14 15 de diye düşünüyordum.Ben de anlamadım bakalım pazartesi gittiğimde ne diyecek çatlamayla ilgili.
Ya ben öyle de denemiştim 1 ay boyunca o zaman da ev ödevi gibi oluyor,bir süre sonra belkide çatlamanın olacağı zamanlarda istek mistek kalmıyor canım ama sen yine de dene aklında kalmasın

porti cnm senin akıntın nasıl takip ediyomusun şu uzayanından
onunla tarihler tutuyormu birbirini

Daha önceki aylarda akıntıya göre tahmin yapmadım çünkü onu da her zaman yakalayamayabiliyorsun ama bu ay Uzayan akıntı bende adetten bittikten bir kaç gün sonra oldu.Yani yanılmıyorsam 9.güne falan denk geliyor.Eğer ona inanmak gerekirse benim yumurta akabinde çatlamış olmalıydı.Sonrasında da bugüne dek 5gün geçti öyle bir akıntı olmadı,bakalım dikkat edicem şu bir kaç gün gelecek mi?

aramıza hoşgeldin cnm,ekliyorum listeye,inşallah güzel haberini alırız :CüvCüv:

cnm tesekkurler ınsallah verırım o haberı sıze 5 senedır olmuyo aralıkta hsg cektırdım bakalım belkı hsgden sonra olur. bazen öyle oluyomuş ya nasip.. insallah bu ay olur cnm..

cnm tesekkurler ınsallah verırım o haberı sıze 5 senedır olmuyo aralıkta hsg cektırdım bakalım belkı hsgden sonra olur. bazen öyle oluyomuş ya nasip.. insallah bu ay olur cnm..

5 sene uzun zaman.Allah ayrdımcın olsun canım.Biz 1 yılda pes ettik ( inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

hsg nin açılımı nedir?

5 sene uzun zaman.Allah ayrdımcın olsun canım.Biz 1 yılda pes ettik ( inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

hsg nin açılımı nedir?

amin cnm saol.. hsg rahim filmi cnm tüplerin tıkalımı açıkmı olduguna bakıyolar allaha şükür bi tıkanıklık yok

hımm geçmişe baktıysan bende doktora gittim bugün doktor bu ay da olmazsa bebek,önümüzdeki ay bana rahim filmi dedi.

Herşey normal bir de onlara bakacak

baktır cnm baktır erkenden gereklı işlemlerı yaptır rahım fılmındende hıc korkma burda okudum bazıları cok kötü anlatmıs yıllardır cektıremedım korkudan benım canımda pek kıymetlıdır.. ama sonunda mecbur kaldım ve cektırdım.... ve ben tedavıye gec basladım hep bekledım belkı olur dıye aman aman sakın sen ıhmal etme herseyı erkenden halledın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…