- Konu Sahibi portakal_suyu
Ben evime gideyim artık herkeze iyi akşamlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evime gideyim artık herkeze iyi akşamlar.
cnm filmden hiç korkma portakalcım inan çok az acı çektim hatta ilk aleti yerleştirdiğinde hiç canın yanmıcak hem kafanda soru kalmaz bak işte hep 13 14 derdik demek senin daha geç oluyo ama ii olmuş cnm ona göre çalışırsın geç cvp yazdım eşim geldi aldı hemen pcyi ondan iimi cnm ama en azından bir adım atmış oldun tiroidete baktır ihmal etme oda önemlimiş bak genel bir hormon testi iste cnm ay inşallah gerek kalmadan buay hamile olursun cnmm benimm
Hoşgeldin cnm sağolporti geçmiş olsun cnm
senin adet düzenin nasıl kaç günde oluyorsun
Hoşgeldin cnm sağol
Benim 3 ay 28 günde,
3 ay 29 günde oluyor canım.
Demek ki 14 gün sonra gelmesi de herkes de kesin değil.
Zaten 14 ya da 15.gün olmasını bizde hesaplamalardan ve okuduklarımızdan biliyoruz ama şimdiye kadar yumurta takibi yaptırmadığım için daha sonra da olabileceğini düşünmemiştim hiç yani ben 16. gün birlikte olduğumuzda boşuna diye nasıl olsa çatlamıştır 13-14 15 de diye düşünüyordum.Ben de anlamadım bakalım pazartesi gittiğimde ne diyecek çatlamayla ilgili.
Ya ben öyle de denemiştim 1 ay boyunca o zaman da ev ödevi gibi oluyor,bir süre sonra belkide çatlamanın olacağı zamanlarda istek mistek kalmıyor canım ama sen yine de dene aklında kalmasın
aramıza hoşgeldin cnm,ekliyorum listeye,inşallah güzel haberini alırız :CüvCüv:
cnm tesekkurler ınsallah verırım o haberı sıze 5 senedır olmuyo aralıkta hsg cektırdım bakalım belkı hsgden sonra olur. bazen öyle oluyomuş ya nasip.. insallah bu ay olur cnm..
5 sene uzun zaman.Allah ayrdımcın olsun canım.Biz 1 yılda pes ettik( inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
hsg nin açılımı nedir?
amin cnm saol.. hsg rahim filmi cnm tüplerin tıkalımı açıkmı olduguna bakıyolar allaha şükür bi tıkanıklık yok
hımm geçmişe baktıysan bende doktora gittim bugün doktor bu ay da olmazsa bebek,önümüzdeki ay bana rahim filmi dedi.
Herşey normal bir de onlara bakacak