Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Vay gavurlar ya erkek mi iş yerindekiler kıskanıyorlar da mı engelliyorlar acaba made ?

qusel bencede 10 sene diye bişey allah korusun ya o ne öyle hangi çağda yaşıyoruz.İmkan varken niye insanların umutlarını kırıyorlar morallerini bozup yolluyorlar ayıp ya bizden ne paralar kesiliyor

sorma cnm ben sırf densın bı doktorun yuzunden 2 sene dr kapısına ugramadım

ay kızlar benim metobolizmam zortladı sanırım,sol yumurtalığımdaki ağrı hala devam ediyo,memelerim yandan ağrıyoeyvahedigeldismileadet öncesi sendromumda başladı ya herşeye sinirleniyorum yada gözyaşım kirpiğimde geziyorum ben direk psikoloğa gideyim bariaklinialirimsmile
kıs bi sakin ol yahu,relax. alsanaalsanasmile
iyiyim cnm sağol sen nasılsın?

sağol cnm bende iyiyim

Kızlar ben şimdilik müsadenizi istiyorum.yarım saat sonra falan gelicem yine.Eşim halı saha maçına gidecek burada olursanız sohbet ederiz.

Şimdilik iyi akşamlar diliyorum,çıkacaklar varsa

hoşgeldin saansli nasılsın canım
hayalinde bi adım atmana sevindim canım
bizi yine terk etme olur muopuyorumnanaktan

hb duk canim,,,iyiym sizlerde iyisiniz ins ins ins..saol cnm alla razi olsun,,,,,,artik daha fazla girebilmeyi umuyorum sitemize opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hb duk canim,,,iyiym sizlerde iyisiniz ins ins ins..saol cnm alla razi olsun,,,,,,artik daha fazla girebilmeyi umuyorum sitemize opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

şaansli nasılsın canım?özlettin kendini,daha sık gelmeni ben de isterim hiç uymuyor zamanlar,görüşemiyoruz.Kendine iyi bak canım opuyorumnanaktan

portakalımmmmm gel cnm gece bekçileri olarak nöbete başlayalım:kahve: mizide alalım ohhh

iyi geceler cnmm napıosun cnm sende gece kuşusun buakşam yokmu başka gelicekk kızlar buyrun bekleriz gece sohbetineeee

Back