Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

neyse kızlar ben bi banyoya giriyim ufaklık uyumuşken sonrada uyuyım şu yarında bi geçse hayırlısıyla valla özlemişim hepinizi kendinize iyi bakın kız portakal şu avatarını degiştir artık oglumun resimlerini koydum kızlar bakabilirsiniz profilimden öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan

ay bende kalkıyorum canım.Neyse bundan sonra yerimiz belli sık sık uğrarsın canım.Resimlere bakalım hemen :)) ya avatarımı hamile kalınca değiştircem bu kokoş köpekciğe çok alıştım :))
kendine dikkat et,iyi geceler

iyi geceler canlarım.Yarın ben ancak 6dan sonra gelirim sanırım :(( Size iyi sohbetler dilerim.

kelebekcim özel msgla gönderdim linki bakmadın mı? eklememişsin çizelgeni.

öpüyorum hepinizi

Ben beceremedim yine olmadı lingi kopyalayıp yapıştırdım değişiklikleri kaydet dedim şu hatayı verdi
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

Selam kızlar.Bakıyorm,dayanamadınız.Yeniden hamileleik muhabbetlerine giriştiniz.Olmuyodu zaten öbür türlü.Böyle çok güzel:smiley-cool:
Ben başka topikte devam ediyorum.Ama sizleri de özledim.Sanırım liste var. Buraya da dahiil olabilir miyim?:Saruboceq: 11 ocak
Bu arada Sleppy e çooooooooooook sevindim.Canım uzun zamandır uğraşıyordu

Herkeze Günaydın, Güzel bir gün geçirmeniz dileği ile. Bu arada benimde yumurtlama çizelgem oldu artık. eline sağlık portakalcım çok güzel olmuş.

slm kissslaar uzun bi ara gelemedim siteye sizi unuttugumu sanmayin sakin aklim hep sizdeydi inaninki,,,2 haftallik tatilde bildiginiz gibi burda yoktum yilbasi sonrasindaki pazar evime dondum o gunden beri okul isleriyle ugrasiyorum pasaportum olmadigi icin polis olamayacagimdan basamak basamak gitmeye karar verdim ve biyerden baslamam lazim diye dusundum ve ugraslar sonucunda guvenlik gorevlisi olmak icin ilk adim olan okula yazilma asamasini atlattim istedikleri kagitlari topladim dun gitti yzildim ayin 22 sinde on gorusme randevusu verdiler konusucakmisiz,,,durum degerlendirmesi sanirim eger kabul olursa 8 subatta basliyorum okula ins ins ins,,,,dualarinizi esirgemeyin canlarim,,,,yeni hamisler varmi buarada gecmisi okuyamadim direk daldim konuya varsa simdiden cooook candan tebrik ediyorum yoksada en kisa zamanda guzel haberler duymayi diliyorum sizlerden,,,,bende bi gelisme yok askiya aldigim icin okul bitene kadar da istemiyorum ama henuz esimi ikna edebilmis degilim,,,sizleri cok opuyorum umarim daha sk girebbilirim artik,,,

hoşgeldin saansli nasılsın canım
hayalinde bi adım atmana sevindim canım
bizi yine terk etme olur muopuyorumnanaktan

Back