Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ya valla insanın inanası gelmiyor değil mi?Okadar şey yaşayıp,bir sürü hayal kırıklığından sonra bir mucize gibi geliyordur.Zaten bebeğin oluşması gerçekten olağanüstü bir durum,Allahın bir mucizesi...

canım doktor gözetiminde almak gerek tabi ben uzun zaman kullanmıştım zaten,yani biçok sebebple farklı günlerde kullanılıyor.o yüzden doktor önermeli...

ya portakalcım banada regl takvimi yapsana ben yapmaya çalıştım ama olmadı yapıştırıyorum format uygun değil diye yazı çıkıyor karşıma

ya şaka gibi hala inanmakta zorlanıyorum ve korkuyorum tabii...çok enteresan bişey mişş.ki şu anda tahminen 0,5 mm incir çekirdeği kadar...

canım doktor gözetiminde almak gerek tabi ben uzun zaman kullanmıştım zaten,yani biçok sebebple farklı günlerde kullanılıyor.o yüzden doktor önermeli...
hımm anladım cnm bana doktor vermedi uygun değildir belkide ben herkesin kullandığı bir hapmı diye merak etmiştimde sağol

Selam kızlar bende geldim

bu ay bende aderimden sonra hemen hemen hergün ilişkiye girdim. Bende çok inanadım inşallah sıra bende, portakalda ve isteyen bütün arkadaşlarımda. Çok inandım çoookkkk

3 ocakta adet oldum canım 28 günde bir oluyorum ben listelerden yapraklı var onu seçmiştim 5.sayfada sana zahmet onu yap bana

Selam kızlar bende geldim

bu ay bende aderimden sonra hemen hemen hergün ilişkiye girdim. Bende çok inanadım inşallah sıra bende, portakalda ve isteyen bütün arkadaşlarımda. Çok inandım çoookkkk

selam hoşgeldin cnm,nasılsın?
Ben aylardır inancımı yitirdim acaba onunla da mı alakalı.insan inanıp da olmadığını görünce yıkılıyor ve bir daha kendini inandıramıyor belki de ondan inancım kalmadı.Beklemek gerçekten zor,sabır gerektiriyor.İnşalalh hepimiz bu zorlu yolu aşıp,hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize..

selam hoşgeldin cnm,nasılsın?
Ben aylardır inancımı yitirdim acaba onunla da mı alakalı.insan inanıp da olmadığını görünce yıkılıyor ve bir daha kendini inandıramıyor belki de ondan inancım kalmadı.Beklemek gerçekten zor,sabır gerektiriyor.İnşalalh hepimiz bu zorlu yolu aşıp,hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize..

En azından şu döneminde bu meseleyi hiç düşünme eşinle güzel vakitler geçirmeye bak. Hatta gerekirse bu dönem buraya bile girme. sadece aklında eşin ile güzel vakit geçirmek olsun. Ben öyle yaptım tuttumu tutmadımı bilmiyorum ama sadece bebek düşünerek eşim ile beraber olmadım açıkcası. Hoş vakit geçirmeye baktım. Diğer aylarda böyle değildim kendimi kasıyordum bu düşünce ile ama artık öyle yapmıyacam bu ayda olmazsa yola devam.

En azından şu döneminde bu meseleyi hiç düşünme eşinle güzel vakitler geçirmeye bak. Hatta gerekirse bu dönem buraya bile girme. sadece aklında eşin ile güzel vakit geçirmek olsun. Ben öyle yaptım tuttumu tutmadımı bilmiyorum ama sadece bebek düşünerek eşim ile beraber olmadım açıkcası. Hoş vakit geçirmeye baktım. Diğer aylarda böyle değildim kendimi kasıyordum bu düşünce ile ama artık öyle yapmıyacam bu ayda olmazsa yola devam.

Buraya girmekle ilgisi yok ki canım ben siteye üye olmadan daha 6 ay denedim olmamıştı zaten :(( şimdi neredeyse 1 yıl olacak :(( Allahın takdirine kalmış bizimkisi artık.İnşallah senin de bu ay gelir bebeğin zemuszemus

Back