- Konu Sahibi portakal_suyu
-
zahmet ne demek yaparım tabi cnm.İnşallah beğenirsin ama :))
ay çok güzel ya baktıkça hoşuma gidiyor allah ne muradın varsa versin:ecrin_bebek:
oldu canım çok sağol
ay çok güzel ya baktıkça hoşuma gidiyor allah ne muradın varsa versin:ecrin_bebek:
selamlar kızlar burdamı yeni topik şimdi gördüm pek giremiyorum ama hayırlı olsun
bende iyiyim sleppyde çok sevindim bu bulantılar yorgunluk bitirdi beni yeni yeni kendime geliyorum şimdi bide nezle oldum hala öksürüyorum bu cumartesi cinsiyetini ögrenmeye gidicem bakalım hayırlısı girdigimde ugrarım zaten biraz zor buldum ama olsun:lepi:hoşgeldin canım,buradayız artık,senide bekleriz,kendini özletme cnm.
şimdilik tek hamilemiz sleepy80
sen nasılsın?
bende iyiyim sleppyde çok sevindim bu bulantılar yorgunluk bitirdi beni yeni yeni kendime geliyorum şimdi bide nezle oldum hala öksürüyorum bu cumartesi cinsiyetini ögrenmeye gidicem bakalım hayırlısı girdigimde ugrarım zaten biraz zor buldum ama olsun:lepi:
hayırlısı ya evet ama kimi hamileler hiç kusmuyo bende bütün hepsi vardı şimdi bile bi tuhafım agzımın tadı yok bi oglum var zaten buda öyle olursa hayırlısı ben yazarım size cinsiyetiniaklinialirimsmilegeçmiş olsun cnm.ah o bulantılar..keşke durmadan midem bulansa da bebiş gelse :))
bu arada cinsiyet için bi tahmin yapim bakalım tutacak mı?hımmm...senin bir oğlun olacak diyorumbakalım ne çıkacak bizede bildirirsin,sağlıkla gelsin de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?