Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Sleepy senin göğüs ağrın ne zaman başladı benim şua aralar göğüslerimde ağrı şişme var hiç şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı ama psikolojikte olur diyorlar. bugün annemle sarıldık öpüştük kendimi geri çektim acısında şaşırdım gerçekten ama beni olsa olsa 3 hafta 1 günlük bukadar erken olamaz galiba yinede heveslenmeyim ben

selamlar kızlar burdamı yeni topik şimdi gördüm pek giremiyorum ama hayırlı olsun

hoşgeldin canım,buradayız artık,senide bekleriz,kendini özletme cnm.
şimdilik tek hamilemiz sleepy80
sen nasılsın?
bende iyiyim sleppyde çok sevindim bu bulantılar yorgunluk bitirdi beni yeni yeni kendime geliyorum şimdi bide nezle oldum hala öksürüyorum bu cumartesi cinsiyetini ögrenmeye gidicem bakalım hayırlısı girdigimde ugrarım zaten biraz zor buldum ama olsun:lepi:

sağol ozmozcum oldu sonunda uzun bir bekleyişin ardından..
kelebek nasıl yapılıyor canım ben bilmiyorum,benim göğüs ağrılarım yumurtlama döneminden sonra hiç inmedi.ben en çok onlardan anladım zaten damarlar görünüyor ve uçları şiş durumda...ve acayip acıyor...

geçmiş olsun cnm.ah o bulantılar..keşke durmadan midem bulansa da bebiş gelse :))
bu arada cinsiyet için bi tahmin yapim bakalım tutacak mı?hımmm...senin bir oğlun olacak diyorum
bakalım ne çıkacak bizede bildirirsin,sağlıkla gelsin de :))

hayırlısı ya evet ama kimi hamileler hiç kusmuyo bende bütün hepsi vardı şimdi bile bi tuhafım agzımın tadı yok bi oglum var zaten buda öyle olursa hayırlısı ben yazarım size cinsiyetiniaklinialirimsmile

bu arada geçmiş olsun ozmozcum..zaman ne çabuk geçiyor demek cinsiyet belli olcak hadi hayırlısı bakalım...

banada bugün bişey yaptılar ben farketmeden başıma tuz serpmişler ve bende burnumu kaşımışım...burnunu kaşıyanın erkek ,ağızına elini götürenin kızı olurmuş:))) yani hayırlısı hiçmi hiç önemli değil sağlıkla gelsinde....

neyse kızlar ben bi banyoya giriyim ufaklık uyumuşken sonrada uyuyım şu yarında bi geçse hayırlısıyla valla özlemişim hepinizi kendinize iyi bakın kız portakal şu avatarını degiştir artık oglumun resimlerini koydum kızlar bakabilirsiniz profilimden öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…