- Konu Sahibi portakal_suyu
hoşbulduk cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kime soruyosun?
slmm hergün zor olmadımı cnm ya:ecrin_bebek:canım valla biz bu ay hergün denedik yani 10.günden 17.güne kadar sonrada gün aşırı.biliyorum doktorumda günaşırı önerir hep.ama ben ihlal ettim bu sefer,galibada işe yaradı:)))
sağol cnm ben de iyiyim.İnşallah daha da iyi olurum.Sleepy sordum canım taktiğini anlayamamıştım da bi faydası olur bizede belki ..iyiyim cnm görüşmeyeli sen nasılsın taktik demişin o neydi?
canım valla biz bu ay hergün denedik yani 10.günden 17.güne kadar sonrada gün aşırı.biliyorum doktorumda günaşırı önerir hep.ama ben ihlal ettim bu sefer,galibada işe yaradı:)))
canım benim kocişte bir yerde okumuş hergün sex sperm kalitesini arttırıyormuş valla ben onun yalancısıyım ya beni kandırıyo hergün olsun diye yada gerçekten doğruopuyorumnanaktansağol cnm ben de iyiyim.İnşallah daha da iyi olurum.Sleepy sordum canım taktiğini anlayamamıştım da bi faydası olur bizede belki ..
ya benim doktorum da gün aşrı dene diyor.bende bir kaç aydır öyle yapıyorum.hergün olursa sanki kalitesiz olacak gibi geliyor ben de mi ihlal etsem napsam.Bugün doktora gidecektim yumurta takibi için 13. gündeyim.şanssızlık ya doktorum hastalanmış,randevuyu yarına attılar.Bakalım ne diyecek?
canım benim kocişte bir yerde okumuş hergün sex sperm kalitesini arttırıyormuş valla ben onun yalancısıyım ya beni kandırıyo hergün olsun diye yada gerçekten doğruopuyorumnanaktan
sağol canımcım hepimize yaşatmasın bir daha allah heveslenipte hevesinin kursağında kalması kötü maleseff duphaston yazmışsın hapmı bu bizde alsak işe yaramı acepeyvahedigeldismileAllah bağışlasın canım yavrunu..kaybın içinde çok üzüldüm...umarım kimseye yaşatmaz böyle acılar bidaha sanada inşallah....
valla portakalcım bende doktorun dediklerine uyardım hep harfiyen.bende takipler çatlatma iğneleri neler yapıldı paylaştık biliyorsun..artık ümidim kalmamaya başlamıştıki çok şükür..bu ay doktorum kendi haline bıraktı hiç bişey yapmıyalım bakalım nolucak dedi.sadece duphaston aldım gebelik oluşursa tutunur demişti...yani bilmiyorumki hergünmü işe yaradı yoksa zamanımı gelmişti,sebebi herneyse hoşgeldi hayatımaa:)))