- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.861
zeyneparzu arkadaşımızda test yapmadan bi gece önce hamiş olduğunu görmüş sabah kalkıp test yapıncada pozitif çıktı seninde öyle olmasınnDuymustur seni teyzesi..
Ay bugün rüyamda oglusum olmustu ama 1 yasinda felandi canim okadar tatliydiki anlatamam yaaaboshayallersmile
BebİŞkom bende oĞlum oluyo gÖrÜyom hep rÜyamda hamİŞ kalırsam bakalım rÜyam Çıkacakmı
geliyodur ozaman ins ins ins yoldadir...kizlaar ben yemegimi yiyip geliyorum,,,
valla rüyaları hayra yorun çıksın kızlarrBebİŞkom bende oĞlum oluyo gÖrÜyom hep rÜyamda hamİŞ kalırsam bakalım rÜyam Çıkacakmı
zeyneparzu arkadaşımızda test yapmadan bi gece önce hamiş olduğunu görmüş sabah kalkıp test yapıncada pozitif çıktı seninde öyle olmasınn
geçmiş sayfalarda var ama eskilere gidip bakman lazım valla sende hamişsin galiba bacım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ayyy beni gaza getirmeyin kizlar
Niyetim var o ayri :roflol:
az kaldı kıslar 3 gün sonra anlarız sabredinnn e tabi bende elimi kolumu bağlayın benimm yarın eczaneye gidip folik asit almam lazım test almadan çıkarsam iyidir:roflol:Yormammı kız nerdeyse sabah İlk gÖrdÜĞÜm erkek ÇoÇuĞuna bu benİm dİycektİm
SLM KIZLAR SONUNDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin 31 aralık son adet tarihimdi ov.testi kullanmıştım
ayyy beni gaza getirmeyin kizlar :d
niyetim var o ayri :roflol:
kuşum hoşgeldinnTebrikler cnm. a.s.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:
aa o zaman bende isterem bende benim nickimede yakışan buuvalla canım nickine yakışanı yapıcan bebişin gelcek inş.bu ay
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZ
hayat_77 :CüvCüv: berrakada :CüvCüv: sleepy80 :CüvCüv: A&S :CüvCüv: pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:madeofhonor :CüvCüv: justing76 :CüvCüv: eliftanerbektas :CüvCüv:demetnur :CüvCüv: b.u.l.u.t :CüvCüv:
Ocak Listemiz
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27 Ocak
b.u.l.u.t____________28 Ocak
azize1_____________30 Ocak
nazz81 ____________31 Ocak
mirage1983________31 Ocak
BebisKoM88_______31 Ocak
Şubat Listemiz
qusel ______________ 1 Şubat
hatunsultan ________ 2 Şubat
ayceece____________ 2 Şubat
eren sezen _________ 3 Şubat
haksever __________ 3 Şubat
kerem34gul ________5 Şubat
cicvir41____________ 9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
skorpion74 _______ 14 Şubat
dilemma__________14 Şubat
zorxx_____________16 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
portakal_suyu _____21 Şubat
Tancredi__________25 Şubat
valla canım nickine yakışanı yapıcan bebişin gelcek inş.bu ay
benim bi kutu bitti ikinciye başlıycam şimdiO folİc bende evde duruyo baŞlamadım doktor vermedİ dİye bİkaÇ gÜn İÇtİm okadar
Kızlar hamilelerimiz çoğalıyor
İnşallah hepimiz hamile kalacağız.
Vaktim yok çıkmak zorundayım.
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aa o zaman bende isterem bende benim nickimede yakışan buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?