- Konu Sahibi portakal_suyu
-
Sizde bir sorun var mı?
neee kist mi dedin, hah işte tam benlik, senin geçen ay kistin mi vardı, boyutu ne kadardı, ne ilaç kullandın, kaç gün kullandın,
ya benim de geçen ay kistim vardı, sağ overde kist 3 cm lik, duphaston verdi dr 6 gün iç bırak dedi ben de 5. gün oldum ama 6 güne kadar devam ettim, bu ay da sanki sağ kasığım yine şiş gibi geliyor ve yine günüm geçti ama test negatif
veeee en garibi bu akşam üstü bu uzayan cinsinden var ya hani yapışkan yumurta beyazı gibi aynı öyle bir akıntı gördüm ben ya olur mu böyle bir şey bugün siklusumun 30. günü sen ne diyorsun bu işe
kızlar günaydınnn.....kan testi yaptırdım 342,58 hamileyimmm...bunu yazabileceğimi hiç sanmıyordum...çok ama çok mutluyum...umarım herşey yolunda gider...darısı hepinize kızlar,dualrım sizlerle....
Güle güle kuşum
kelebek 12 ocağa yazdım seni inşallah uğur getirir
Biz sorunsuz bekleyenlerdeniz.1ay sonra 1 yıl olacak korunmasız ama henüz bir sonuç alamadık.İkimizde testlerimizi yaptırdık,bir kaç aya bir ben doktora gidiyorum hala olmadı diye sadece beklememi sorun olmadığını söylüyor,bir iki taktik verip gönderiyor.Benim anlamadığım da sorun yoksa neden bu kadar zamandır olmuyorbuna çok üzülüyorum,ne için beklediğini bilememek de kötü...Bakalım yarın randevum var,yumurta takibi için çatlamış mı çatlayacak mı? Nerde hata yapıyoruz bilmiyorum herşeyi yolu yordamına göre uyguladığımız halde olmuyor,denemediğim şey kalmadı aylardır...
kızlar günaydınnn.....kan testi yaptırdım 342,58 hamileyimmm...bunu yazabileceğimi hiç sanmıyordum...çok ama çok mutluyum...umarım herşey yolunda gider...darısı hepinize kızlar,dualrım sizlerle....
ay canım benim yazmışssın ya şaka gibi inanamıyorummm...
çok sağol canımmm:)))
Sorun olsada yinede bir ümitle bekliyorsun. Hiç böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi. Çok zormuş ben her ay reglimi bekliyorum oldu olacam olmadım olmayacam kafam allak bullak oluyor. Allahım daha büyük sorunlar vermesin yarrabbim.
ay canım benim yazmışssın ya şaka gibi inanamıyorummm...
çok sağol canımmm:)))
aysecim hoşgeldin,nasılsın hayatım?
ay canlarım benim sağolun şimdilik bir şey çekmiyor valla canım:))) oh rahatladım doktorumla konuştum çok güzel değerin dedi,haftaya gidicem şu an çok küçüktür dedi...bide görürsem süper olcak...
tatlım iyiyim sleepy nin güzel haberini alıcam diye geldim gözümü açar açmaz neyseki değdi
birazdan komşuma khvaltıya gidicem
göğüslerim hala çok fena sızlıyor bide midem kazınıyor
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?