• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

yani canmm ne o öyle istemeye istemeye bişi hissetmedn ollur mu bee

aynen öle hani allah korusun boşanmalar oluyoya bizim milletımız hemen dıyokı aaa kadın gorevını yerıne getırememiştir
ya o ne öle ne görevi hayırdır şirketmi yani evlilik
bana kalırsa herşeyın başı sevgı görev dıye bişey yok bız sadece hayatı paylaşıyoruz paylaşmıyoruzda hayatı çoğaltıyoruz anlamlılaştırıyoruz

aynen öle hani allah korusun boşanmalar oluyoya bizim milletımız hemen dıyokı aaa kadın gorevını yerıne getırememiştir
bana kalırsa herşeyın başı sevgı görev dıye bişey yok bız sadece hayatı paylaşıyoruz paylaşmıyoruzda hayatı çoğaltıyoruz anlamlılaştırıyoruz

:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

eee fesefede yaptık:))

kızlar ne kadarlık evlıydınız kusura bakmayın ben daha kımseyle tanısmadan topice daldımkaydirigubbakcemile3

canmm yaş 21 bende 3 aylık evliyimm

ayyy dahada yeni evli
sonuçta sanırım burda herkes yenı evli
ama herkes çocuk ıstıyo ( şimdilk ben hariç)
peki kıslar nası oluyoda bu kadar çabuk bebek ıstıyosunuz hiç tedirgin olmuyomusunuz
sakın yanlış anlamayın yani hem daha çok gençsiniz hemde çok yeni evliiniz
yani hiç bıraz gezım tozim kocamla yalnız kalim demedinizmi??

eşinle önceden tanışıyodunuz dimi, ne zamandır bbek ıstıyosunuz?

ya canım aslında eşimi tanımıyordum eşimle tanıştıktan sonra çok çok çok uzak akraba olduğumuz çıktı ortaya kan bağı yok ama valla bi anda ilk görüşte aşık olduk .bebekte 11 ay oldu istiyoruz ama sadece istiyoruz o gelmiyo neyse bebek konusunu kapatalım
eşimle benim evlilik nişan vs vs bir anda oldu tanıştığımız hafta nişanlandık 5 ay sonra evlendik çok sevince daha fazla bekliyemedik :kedi::1hug::asigim:

ayyy dahada yeni evli
peki kıslar nası oluyoda bu kadar çabuk bebek ıstıyosunuz hiç tedirgin olmuyomusunuz

kıss ben çocuk istemioomm sohbet güzel diye geldim beni de aldılar aralarına:1hug:

ayyy dahada yeni evli

canım bebek bunlara engel değilki aksine mutluluğuna mutluluk katıyo :sm_confused::çok üzgünüm:

ya zaten bebek yada hamişlik topiği değil tatlım sohbet topiği biz bebek konusundan bunaldık çok samimi olduğumuz arkadaşlar vardı hamişlik topiğinde ayrılamadık ta ve böle bi sohbet topiği açtık ve herkese açık bi topik bu herkes gelebilir yani .

ya zaten bebek yada hamişlik topiği değil tatlım sohbet topiği biz bebek konusundan bunaldık çok samimi olduğumuz arkadaşlar vardı hamişlik topiğinde ayrılamadık ta ve böle bi sohbet topiği açtık ve herkese açık bi topik bu herkes gelebilir yani .

saoll canmm he he bende geldimm işte gitmiyommkaydirigubbakcemile5

ya canım aslında eşimi tanımıyordum eşimle tanıştıktan sonra çok çok çok uzak akraba olduğumuz çıktı ortaya kan bağı yok ama valla bi anda ilk görüşte aşık olduk .bebekte 11 ay oldu istiyoruz ama sadece istiyoruz o gelmiyo neyse bebek konusunu kapatalım
eşimle benim evlilik nişan vs vs bir anda oldu tanıştığımız hafta nişanlandık 5 ay sonra evlendik çok sevince daha fazla bekliyemedik :kedi::1hug::asigim:

aa süper flört döneminide evliyken geçirdiniz süper yaaaa

kıss ben çocuk istemioomm sohbet güzel diye geldim beni de aldılar aralarına:1hug:

hımmm sende bendensin yaniii:)) ama yınede allah aratmasın dıyelimyerimseniben

canım bebek bunlara engel değilki aksine mutluluğuna mutluluk katıyo :sm_confused::çok üzgünüm:

öyle ama hiçbişey eskisi gibi olmuyo sende biliyosun
onun verdıgı mutluluk bi başkadır onun hazzı başkadır o kabul
ama hiçbi zaman yalnız oldugun gıbı olmazki
ama inşallah allah butun ısteynlere ıstedıgı zaman versın hayatım hakkınızda hayırlısı
konuyu açıp üzdümse özür dilerim ama en kısa zamanda alıcaz guzel haberleri:lepi:

aa süper flört döneminide evliyken geçirdiniz süper yaaaa

evet canım öle oldu ama çok şükür rabbime iiki eşimi karşıma çıkardı :nazar::Saruboceq:

öyle ama hiçbişey eskisi gibi olmuyo sende biliyosun
onun verdıgı mutluluk bi başkadır onun hazzı başkadır o kabul
ama hiçbi zaman yalnız oldugun gıbı olmazki
ama inşallah allah butun ısteynlere ıstedıgı zaman versın hayatım hakkınızda hayırlısı
konuyu açıp üzdümse özür dilerim ama en kısa zamanda alıcaz guzel haberleri:lepi:

yok canım ya ne üzmesi inşallah canım verebiliriz güzel haberi:Saruboceq::Saruboceq:

yok canım ya ne üzmesi inşallah canım verebiliriz güzel haberi:Saruboceq::Saruboceq:

bebişler güzel haberler için yeni yılı beklio bencee yeni yıl yeni başlangıçlarr ocak ayından itibaren topik bebiş kaynıcakk ayy teyze olcamm bi sürüü

allah hepimize kocalarımızla evimizde huzur ve mutluluk versin
isteyenlerede en ksıa zamanda müjdeli müjdeli haberler versinnnn

Back