• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

bebişler güzel haberler için yeni yılı beklio bencee yeni yıl yeni başlangıçlarr ocak ayından itibaren topik bebiş kaynıcakk ayy teyze olcamm bi sürüü

inşallah canım ya inşallah bol bol dua edin olur mu canım bu arada az önce cevap veremedim
azıcık tıkınıyodum da acıktım bişeyler yedim
seni aramıza almaktan bizde çok mutlu olduk canım ve diğer gelen tüm arkadaşlarıda iiki geldiniz canım ya bizde sizleri çok sevdik ve sevindik geldiğinize :1hug:

inşallah canım ya inşallah bol bol dua edin olur mu canım bu arada az önce cevap veremedim
seni aramıza almaktan bizde çok mutlu olduk canım ve diğer gelen tüm arkadaşlarıda iiki geldiniz canım ya bizde sizleri çok sevdik ve sevindik geldiğinize :1hug:

afiyet olsn canmm olsn canm sorun deil...
bizde sizi tanıdığımıza memnun oldukk teyze olcamzz günleri iple çekiyoruzz

kızlar benide aranıza alırmısınız bende bebek fikrini düşünmek istemiyorum artık yoruldum herşeyden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar benide aranıza alırmısınız bende bebek fikrini düşünmek istemiyorum artık yoruldum herşeyden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoş geldin canım ne demek aldık bile hoşgeldin canım :1hug:
bu arada canım kısaca anlat kendini istersen hem sohbet etmiş oluruz hemde seni daha ii tanırız :sm_confused:

canım bizde yani en azından bende kendı adıma konuşayım sizi çok sevdim

canımmm hoşgeldinnn
bende yeniiiyim burda hoşgeldın demek lazım:))
nasılsın? sen ne kadarlık evlısın?

ben 5yılı doldurdum 6 ya gidiyorum artık evlendiğim 7ayından itibaren hastanelerdeyim bursa inegölden geldim orda 1yıl özel doktorlara gittim hiç güzel bir tedavi uygulamadılar buraya geldim istanbula doktora gittim 20 yakın kist var dedi dr sonra hgs istedi tüplerde tıkalıymış sonra açık ameliyat geçirdim kısler patlatıldı tüpler açıldı 3sene oluyor hala bir gelişme yok 1kerede aşılama yapıldı oda tutmadı sonrada dr gitmemeye karar verdim yoruldum

2kerede hgs çektirdim açılamdımı ki ameliyatta diye hiç sorun yok şuan

canım çok üzüldüm diycek bişey bulamıyorum ama çok şükür atlatmışsın sıkıntı dolu günleri hiç bi sorunun kalmamış bundan sonra gel sohbet edelim canım ama kafaya takma stres yapma olurmu inşallah hepimizin yüzü gülecek bi gün :1hug:

ay napayım cnm hersey aynı. kayınvaldemler bendeydi.20 gündür giremedim. anca geldim yani

Back