Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

Kızlar herkes kendini tanıtsın kısaca okeymi.ılk ben başlayayaım isterseniz.Bir şirkette ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorum, yaşım 31,evliyim 26 ay oldu,2 ayırda bebek düşünüyoruz.Başkada aklıma bişey gelmedi yazacak.Sıra sizde????

tatlım bende 23 yaşındayım 11 aylık evliyim ev hanımıyım daha fazla bilgiyide sohbet ettikçe öğrenirsin artık yani buraya heraman bekleriz :roflol:

kızlarrrrrrrrr bende geldim hayırlı uğurlu olsun topiğimiz aman ya oh be bizim diyebilceğimiz bir topik oldu enazından zemuszemus

zorxx canım istersen sende avatarını ve yazıyı değiştir tatlım tamamen aklımızdan çıkarmak için yani anladın işte daha fazla yorma kız beni neyse canım genede sen bilirsin opuyorumnanaktan

bende tanitayim kendimizemuszemus32 yasindayim 8 yillik evliyim.evlenip yurtdisina geldim.21 aylik bir oglum var öncesinde bebek düsünmedik.eylülde bir düsük gecirdim 13 haftalik bebegimi aldilar.trde muhasebe mezunuyum su an elektronik bir firmada calisiyorum 6 yildir.yeni yilda subat, mart gibi tekrardan bebek düsünüyoruz.yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:roflol:ani öyle hissettim wallasırnaşık şey

ee kerem ayrılmıyosun herhalde kkdan artık tam kafamıza göre biyer oldu artık.

evet tatlım ayrılmıyorum burada sohbete devam evet canım ya valla orda ne kadar takmıyoruz desekte aklımıza geliyordu bi şekilde zaten konu oydu neyse burda bol bol güzel sohbetler ederiz inşallah alkisalkisalkis:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…