Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

evet ya bende aynen ole kocam da kiziyor bazen kk ya benden fazla vakit ayiriyorsun die ama abartiyor ya kocam gelince benim icin ne kk kaliyo ne de baska bisey

evet önceleri benim kocamda kızıyordu ama evde yanlız olduğum için burdaki arkadaşlarında bana çok iyi geldiğini görünce artık kızmıyo destek bile oluyo :1hug:
:asigim:

selam kızlar hayırdır topiğimiz artık nburasımı?kaç gündür giremedim bilgisyarda sorun vardı...doktorada gittim kistim tam erimemiş ama bu ay kendi haline bıraktı doktorum yaşlasınki doğum kontrol hapı kullanmıycam:))bakalım çalışıcaz şansımıza artık...sizden naber özledim valla yaa....

selam kızlar hayırdır topiğimiz artık nburasımı?kaç gündür giremedim bilgisyarda sorun vardı...doktorada gittim kistim tam erimemiş ama bu ay kendi haline bıraktı doktorum yaşlasınki doğum kontrol hapı kullanmıycam:))bakalım çalışıcaz şansımıza artık...sizden naber özledim valla yaa....

hoşgeldin canım a.s.
evet tatlım yeni topiğimiz burası bekleriz artık herkesi buraya sohbete a.s.
tatlım inşallah hayırlısıyla bu ay kistin tamamen yok olur

ya pardon kızlar galiba burda konuşlmama kararı alınmış bebekle ilgili..bende artık azize girmiyo topik düzenlenmiyo diye falan sandım neyse...

Yaaa kızlar bugün sabah dr a gittim baş ağrım oluyor sık sık.Dr. mr çektirmemi istedi ya hamileysem diye korktum çektirmeden geldim.Bakalım günümü bekliyorum eğer hamile değilsem gidip mr çektireceğim.Offf ya dahada çok var günüme.

ya pardon kızlar galiba burda konuşlmama kararı alınmış bebekle ilgili..bende artık azize girmiyo topik düzenlenmiyo diye falan sandım neyse...

tatlım bebek fikrinden uzak kalmak ve stres yapmamak için böle bi karar aldık olsun tatlım ama senin sorunlarını tabiki konuşabiliriz kaydirigubbakcemile5

bende bu ay çok konuşmak istemiyorum zaten bu fikri ..heryerde tüm ortamlarımda aynı şey iyi fikir burda konuşur paylaşırız artık bizde...

Back