Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

kızlar topiğimiz boş kalmış olmaz ki böleeeee
ben uyumuş kalmışım kızlarrr yaa pc de açıkmış sonra kociş kapatmışş
mesajalarınızı aldım kuşlarımm
hadi bakem toplanırız artıkkk demiopuyorumnanaktan

zorxx tatlım burdaymışsınn
canım şimcik işlerim varr geceye doğru konuşuruz msn de ttalımmm
biliyom sende merak ettin kuşum opuyorumnanaktan

kızlarrr portakalcım burdayım cnm sende gel..
aysen nerdesin cnm bende diyorum nerde bu kız?merak ettim seni:)
berrak nbr cnm?

kızlar ben baktımda son 3 ay 25 24 28 gun arayla adet olmusum bu ay bırazda stresden bıraz gecıktı heral ama kızlar ben sımdı yumurtlama gunumu nasıl hesaplıcam ya 12. mı 13. mu 14. mu bırde allah kısmet ederse erkek bebek ıcın tam ogunu tutturun felan dıolar ıkı kızım varda allah hayırlısını versınde tabı napacam garantı olsun dıe adetımın 13. ve 15. gunu yapsak olurmu yardımlarınızı beklıyorum

kızlar bende heyecanlandım cok ama bende kırmızıları gördum bu sabah benıde yazın işallah ocak da mujdeyı verecem

Hoşgeldin canım.İnşallah müjdeyi verirsin ama burada liste yok hatta bebek fikrinden uzaklaşmak için açtık bu topiği,yani kafamızdan atalım stres yapmayalım ki bebeklerimiz gelirse bize de süpriz olsun diye.

sende bizim gibi düşünürsen sohbete buyur cnm

kocaman topikte yanlız kaldım kimsecikler yok korktum ondan ağlıyorum :gitme:kaydirigubbakcemile3

Ben burdayım Gül . kaydirigubbakcemile3 Karnım acıktı, tost yapıcamda üşeniyorum. Kociş erken gelince yemeği erken yemiştik .Şİmdi O'da tost istiyo ben de. kaydirigubbakcemile3

Ben burdayım Gül . kaydirigubbakcemile3 Karnım acıktı, tost yapıcamda üşeniyorum. Kociş erken gelince yemeği erken yemiştik .Şİmdi O'da tost istiyo ben de. kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin tatlım kız daha şimdiden senin yaramaz bu kadar yediriyorsa sana sonunu düşünmek istemiyorum kaydirigubbakcemile3
şaka yaptım tatlım kalk çabuk tostunu yap belkide bebişin canı çekmiştir :sm_confused:

Back