Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

bende bu ay çok konuşmak istemiyorum zaten bu fikri ..heryerde tüm ortamlarımda aynı şey iyi fikir burda konuşur paylaşırız artık bizde...

evet tatlım ben karar aldım stres yapmamak için girmiycektim ama sizlerden de ayrılmak istemiyordum kızlara böyle bi teklif sundum onlarda sağolsunlar hemen kabul ettiler buraya taşındık işte evet bencede burası hepimiz için süper olucak :sm_cool:

Yaşasın bugün beni kocişim gelip alıcak işten yuppi.Ayy çok sevindim valla işten eve gitmek zulüm valla.2 vesait değiştiriyorum cılkım çıkıyor eve gidene kadar.

yok şükür yemek seçmez ama sadece bekleyen yemeği sevmiyor taze yemek seviyor allahtan yemek seçmiyo seçseydi bide allah korusun ayy düşünemiyom ee ben ne pişirim yaaa

tatlım evde malzeme ne var ona göre fikir verelim birde dün gece ne yapmıştın aynısı veya benzeri yemekler olmasın demi :sm_confused:

Yaşasın bugün beni kocişim gelip alıcak işten yuppi.Ayy çok sevindim valla işten eve gitmek zulüm valla.2 vesait değiştiriyorum cılkım çıkıyor eve gidene kadar.

ayy 2 arabamı değişiyon inanmıyorum yaaa şükür kayseride öle bi sorunumuz yok ben 15 dk evde oluyorum allah sana sabır versin sevindin kadar var yanii

senin adına çok sevindim tatlım süper olmuş kocişi kandır naz yap hergün gelip alsın seni yerimseniben:dance:

tatlım evde malzeme ne var ona göre fikir verelim birde dün gece ne yapmıştın aynısı veya benzeri yemekler olmasın demi :sm_confused:

canım evde kabak var patlıcan var bakliyat var patates var dün akşam kuru fasulye pişirmiştim canım

demet izinli bol bol çalışma yapıyordur bu ay bide ateş takibi yapıcaktı şimdi sonucu bekliyordur gününede az kaldı yaa bakalım ne olcak canım

canım evde kabak var patlıcan var bakliyat var patates var dün akşam kuru fasulye pişirmiştim canım

demet izinli bol bol çalışma yapıyordur bu ay bide ateş takibi yapıcaktı şimdi sonucu bekliyordur gününede az kaldı yaa bakalım ne olcak canım

hmm şimdi sana ne desenki tatlım madem dün gece kurufasulye yaptın bu akşamda sebze yemeği yap bence hafif bişeyler olsun mesela patlıcanın ençok hangi yemeğini seviyo kocan
:uhm:

ayy 2 arabamı değişiyon inanmıyorum yaaa şükür kayseride öle bi sorunumuz yok ben 15 dk evde oluyorum allah sana sabır versin sevindin kadar var yanii

Evet yaa çok zor.Ben normalde işe girince yol olayına dikkat ederim ama buraya bekarken girmiştim o zaman problem yoktu tek araba ve 20 dk sürüyordu yol.Ama evlendim işyerinide başka yere taşıdık üstelik.Valla çok kötü oldu ama bakalım çok çile çekiyorum ama gittiği yere kadar devam edicem.Şimdi işde bulunmuyor kolay kolay.Birde ortam fena değil işede alıştım idare ediyorum artık.

Evet yaa çok zor.Ben normalde işe girince yol olayına dikkat ederim ama buraya bekarken girmiştim o zaman problem yoktu tek araba ve 20 dk sürüyordu yol.Ama evlendim işyerinide başka yere taşıdık üstelik.Valla çok kötü oldu ama bakalım çok çile çekiyorum ama gittiği yere kadar devam edicem.Şimdi işde bulunmuyor kolay kolay.Birde ortam fena değil işede alıştım idare ediyorum artık.

dedin gibi iş bulması çok zor ortamıda seviyosan gitti yere kadar bende işimi seviyorum ama eşim çalışmamdan pek yana değil işte bende bi bebek olana kadar devam ederim sanırım ama çalışmak çok güzel

Back