- Konu Sahibi portakal_suyu
hosbuduk canim isim vardida telde buraya bakamadim
işlerimi ayarladım geldim kızlar
hoşgeldin skorpion
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işlerimi ayarladım geldim kızlar
hoşgeldin skorpion
bende bu ay çok konuşmak istemiyorum zaten bu fikri ..heryerde tüm ortamlarımda aynı şey iyi fikir burda konuşur paylaşırız artık bizde...
hosbuduk canim isim vardida telde buraya bakamadim
yok tatlım benim eşimden allah razı olsun asla bana sorun çıkarmaz canım benim ya :asigim:
yok şükür yemek seçmez ama sadece bekleyen yemeği sevmiyor taze yemek seviyor allahtan yemek seçmiyo seçseydi bide allah korusun ayy düşünemiyom ee ben ne pişirim yaaa
Yaşasın bugün beni kocişim gelip alıcak işten yuppi.Ayy çok sevindim valla işten eve gitmek zulüm valla.2 vesait değiştiriyorum cılkım çıkıyor eve gidene kadar.
Yaşasın bugün beni kocişim gelip alıcak işten yuppi.Ayy çok sevindim valla işten eve gitmek zulüm valla.2 vesait değiştiriyorum cılkım çıkıyor eve gidene kadar.
tatlım evde malzeme ne var ona göre fikir verelim birde dün gece ne yapmıştın aynısı veya benzeri yemekler olmasın demi :sm_confused:
canım evde kabak var patlıcan var bakliyat var patates var dün akşam kuru fasulye pişirmiştim canım
demet izinli bol bol çalışma yapıyordur bu ay bide ateş takibi yapıcaktı şimdi sonucu bekliyordur gününede az kaldı yaa bakalım ne olcak canım
ayy 2 arabamı değişiyon inanmıyorum yaaa şükür kayseride öle bi sorunumuz yok ben 15 dk evde oluyorum allah sana sabır versin sevindin kadar var yanii
hmm şimdi sana ne desenki tatlım madem dün gece kurufasulye yaptın bu akşamda sebze yemeği yap bence hafif bişeyler olsun mesela patlıcanın ençok hangi yemeğini seviyo kocan
:uhm:
Evet yaa çok zor.Ben normalde işe girince yol olayına dikkat ederim ama buraya bekarken girmiştim o zaman problem yoktu tek araba ve 20 dk sürüyordu yol.Ama evlendim işyerinide başka yere taşıdık üstelik.Valla çok kötü oldu ama bakalım çok çile çekiyorum ama gittiği yere kadar devam edicem.Şimdi işde bulunmuyor kolay kolay.Birde ortam fena değil işede alıştım idare ediyorum artık.
hiç önemli değil tatlım eee neler yaptın bakalım bu gün :sm_confused:
kızlar bende çıkıyorum tekrar hayırlısı olsun,öpüyorum sizi...
patlıcan salatası-güveç-karnı yarık-farketmez kaydirigubbakcemile3
patlıcan salata olabilir mi
temizliiikdelikafadulden
hmm kolay gelsin canım e izinin ne zaman başlıyo tr ye gelmek için delikafadulden