• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

sorma portakal yani şuan içim geçmiş durumda tabi bugün olanlardan sonra moral bozukluğu çöktü üzerime kurtulamıyorum bu kasvetten sadece bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama onu bile yapamıyorum

sorma portakal yani şuan içim geçmiş durumda tabi bugün olanlardan sonra moral bozukluğu çöktü üzerime kurtulamıyorum bu kasvetten sadece bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama onu bile yapamıyorum

Söylediklerine aynen katılıyorum samsak.Güne nasıl başlarsan öyle gidermiş,çok doğru...
İçim daraldı ya

selam kızlar bende nerde herkes diyodum. öbür topikte geriye dönüp bakınca anladım yeni topik açmışsınızzz hadi hayırlı olsunnnn!!! herkesi öpüyom opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar. yine kimsecikler yok topicte.
portakalım kusura bakma ben yazdıklarını akşam görmedim ne oluyorsa benim bilgisayara anlamadım sayfayı yeniliyorum bomboş. öptüm canım seni

yılbaşında kayınvalidem kayınperderim kaynım eltim falan parti yapalım diyoruz:)) dansöz falan da çağırırız belki. bize hergün bayram canım ya malesef özel bişi yapamıyorum. eşimin ailesinin yanlarına gideceğiz.
sen de ne var ne yok

yılbaşında kayınvalidem kayınperderim kaynım eltim falan parti yapalım diyoruz:)) dansöz falan da çağırırız belki. bize hergün bayram canım ya malesef özel bişi yapamıyorum. eşimin ailesinin yanlarına gideceğiz.
sen de ne var ne yok

yaa bize de görümcemler ve kuzenim gelecekti. ikisi de yeni evli sayılır daha bebişleri yok. ama gelmiyorlar bende kayınvalide çapırdı gitmek de istemiyorum. evde olacağız sanırım gelirse görümcemler gelir belki...zaten birşey yapmak da istemiyoru erkenden uykum geliyor..kafamçokkarıştı

Back