• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

nilse onun kafasına annelik fikrini sokmuyo bilip bilmeden konuşma senin kadarını bizde düşüne biliyoruz tamammı portakal sen aramızda geçenleri bilmeden yorum yapamazsın umarım bu msjı okursun keremgülde sana banimle ilgili açıklamayı yapar ben 3 aylık hamileyim ve o topiktye keremgülü tanıdım ve diğerlerini onları çok sevdiğim için ben hala ayrılmadım ordan o topiğe girersen şu anda neler konuştuğumuzu anlayabilirsin ama gereksiz ve bilmeden yorumlar yapamazsın

Ortada birşey yoktu ama sinirini hamile olduğun için hassaslığına ve yanlış algılamalarına veriyorum.Yoksa gereksiz olan senin şuan yapmış olduğun konuşmalar.Bunu burdan yazmak adına bana özelden güzellikle de yazabilirdin ama amacın yapıcı olmak değil yıkıcı olmakmış.Sadece üzüldüm bunları okuduğuma ve insanların iyiliğini düşündüğüme üzüldüm.Sahsınla ilgili bir problemim yok..

ya kızlar lütfen benim için gereksiz tartışmaya girmeyin ikinizde benim için çok değerlisiniz ve lütfen böle yapmayın ikinizinde beni düşündüğünü biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyo ama lütfen birbirimizi kırmayalım böle olucaksa kk ya hiç gelmiycem lütfen ikinizide çok seviyorum canım arkadaşlarım ve eminim kızlar ikinizde birbirinizi kırmak istemiyorsunuz ikinizinde çok temiz bi kalbi var ve ikinizde ii niyetlisiniz bu gün zaten gergindim ve iice gerildim valla

Senin için bir tartışmaya girmemiştim gülcüm geç oldu görmem ama meğer bi tartışma varmış..Yanlış anlaşıldığıma çok üzüldüm...

Portakalcım, ben cevap vermediğini düşünüp yorum yapmamıştım az önce okuduğumda.Boşver, insanlar birbirlerini tam tanımadıkları için yanlış anlaşılmalar olabiliyo.:1hug: :1hug:

Neyse konunun uzamasını istemiyorum birşey yazmıcam yazıyı görmemiştim o yüzden yorum yapmadım ama çok üzüldüm arkadaş üzülmesin hamileymiş,benim yüzümden gereksiz yere gerilmesin.

selam kızlar nasılsınız burayı hararet basmış bu arada benim bilgisayar yavaşladı çoğu zaman bişiler yazıyorum ama gitmiyor. ama gönlüm hep sizin yanınızda. zaten takip ediyorum yazdıklarınızı

Avatar filmine gidelim diyo kociş, ona bıraktım bende. Burda sinema ucuz. Beyoğlunda otururken 10 tl 'den düşük fiyat yoktu . Bir de arka arkaya 2 sinemaya girerdik . kaydirigubbakcemile3 burda 6 tl . kaydirigubbakcemile3

6 tl iyiymiş cnm.Biz testereye gittik geçen hafta avatarın fragmanını orada izledim.Çok ilgi çekici bir film.Belki bu hafta da ona gideriz.

6 tl iyiymiş cnm.Biz testereye gittik geçen hafta avatarın fragmanını orada izledim.Çok ilgi çekici bir film.Belki bu hafta da ona gideriz.

evet bilet fiyatı çok uygun.Duyunca ben de şaşırmıştım. Testereyi hiç sevmem, hiç de izlemem öyle kanlı filmleri, rüyalarıma girer yoksa gece. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sabah haberlerde son dk. olarak geçmiş.ınternette de bahsediyor haber sitelerinde bende ayrıntıları oradan okudum.Merkezde 5 sn. sürmüş zaten hissetmedik hiç.

günaydın kızlar yine nere gittiniz ben geliyorum topic bom boş...

hoşgeldin samsak,nasılsın?

ha şöyle yaww :)) hımm ne kaynatsak acaba sabah sabah ?

Sabah cevap verdim ama sen hemen çıktığın için görmedin sanırım cevap vermedin.Yoksa kendi adıma söylüyorum kale almamak diye bir şey söz konusu değil samsak.

Back