- Konu Sahibi portakal_suyu
- #1.681
nilse onun kafasına annelik fikrini sokmuyo bilip bilmeden konuşma senin kadarını bizde düşüne biliyoruz tamammı portakal sen aramızda geçenleri bilmeden yorum yapamazsın umarım bu msjı okursun keremgülde sana banimle ilgili açıklamayı yapar ben 3 aylık hamileyim ve o topiktye keremgülü tanıdım ve diğerlerini onları çok sevdiğim için ben hala ayrılmadım ordan o topiğe girersen şu anda neler konuştuğumuzu anlayabilirsin ama gereksiz ve bilmeden yorumlar yapamazsın
Ortada birşey yoktu ama sinirini hamile olduğun için hassaslığına ve yanlış algılamalarına veriyorum.Yoksa gereksiz olan senin şuan yapmış olduğun konuşmalar.Bunu burdan yazmak adına bana özelden güzellikle de yazabilirdin ama amacın yapıcı olmak değil yıkıcı olmakmış.Sadece üzüldüm bunları okuduğuma ve insanların iyiliğini düşündüğüme üzüldüm.Sahsınla ilgili bir problemim yok..
ya kızlar lütfen benim için gereksiz tartışmaya girmeyin ikinizde benim için çok değerlisiniz ve lütfen böle yapmayın ikinizinde beni düşündüğünü biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyo ama lütfen birbirimizi kırmayalım böle olucaksa kk ya hiç gelmiycem lütfen ikinizide çok seviyorum canım arkadaşlarım ve eminim kızlar ikinizde birbirinizi kırmak istemiyorsunuz ikinizinde çok temiz bi kalbi var ve ikinizde ii niyetlisiniz bu gün zaten gergindim ve iice gerildim valla
Senin için bir tartışmaya girmemiştim gülcüm geç oldu görmem ama meğer bi tartışma varmış..Yanlış anlaşıldığıma çok üzüldüm...