- Konu Sahibi portakal_suyu
- #1.661
olur canm ama kocacmda gelsinn mii
onunda gri pijaması varsa gelsin canım biz kocişle yeşilleri giycez ya kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur canm ama kocacmda gelsinn mii
ya acıkıyorum ben yine cokacimcoook
bu arada ben o patates rulo şeysini yaptım ama ilk denemede hata yaptım yanlardan taştı steçlerken bezelyeciklerim düştü birazcık( Tadı çok güzelde kocişimde beğendi hayret ettim.
tatlım haklısın çok üzülüyorum ama arkadaşı kıramadım anlattım ama napiim burdaki samimi olduğum arkadaşlarım benim için çok değerli canım zaten beni az çok tanıdıysan biliyosun buna sende dahil hatta elimden geldiği kadar az girmeye çaışıyorum ayrıca biliyorum canım beni düşündüğünü çok sağol :1hug:
portakalım adana dürüm ye canım hmm nasıl olur
Tımam bakalım öyle olsun benim için nereye girdiğin kimle konuştuğun önemli değil.
Önemli olan tek bir şey var o da sensin !!! Senin üzülmemen.
Nilse de birazcık düşünüyorsa seni ısrarla o topiğe çağırıp aklına gebelik,annelik bebek fikirlerinin sokulmasına ve üzülmene sebep olmasın.Sohbet etmeninde bir çok yolu var şekercim. :1hug: Pes etmiş değiliz biz uzun süreli bir kampa girdik unutma
adana dürüme hiç dayanamıyorum daha dün yedim.Hergün de bıkmam mı ?
İskender mi yesem,lahmacun mu ? oyoyo neler geliyor aklıma böyle
ıyy yiyeceğim varsa da yemem bundan sonra o adamı görünce midem bulanıyor.diziyi de hiç sevmem kuşum![]()
pes etmedik ama etmek üzereyim
neyse canım bu topikte üzücü şeyler konuşmayalım insanlar buraya rahatlamaya geliyo
napalım canım ya belkide hayırlısı böyleymiş
sana şu kadarını söyliyiim sen anla işte hafta sonu eşim nöbetteydi ve dün akşam geldi tam kavuştuk yatılı misafir geldi aniden anlıycaıın günler gelip geçiyo neyse canım güzel şeylerden konuşalım
nilse onun kafasına annelik fikrini sokmuyo bilip bilmeden konuşma senin kadarını bizde düşüne biliyoruz tamammı portakal sen aramızda geçenleri bilmeden yorum yapamazsın umarım bu msjı okursun keremgülde sana banimle ilgili açıklamayı yapar ben 3 aylık hamileyim ve o topiktye keremgülü tanıdım ve diğerlerini onları çok sevdiğim için ben hala ayrılmadım ordan o topiğe girersen şu anda neler konuştuğumuzu anlayabilirsin ama gereksiz ve bilmeden yorumlar yapamazsın
portakalım kıss dua edelim aysenin kocası test yaptıracaktı bu gün inşallah herşey güzel çıkar ii haberlerle gelir canım ya
onunda gri pijaması varsa gelsin canım biz kocişle yeşilleri giycez ya kaydirigubbakcemile3
o zaman biz mavileri giyip gelelim canm :)
neyse kızlar sonra görüşürüz ben çıkıyorum