• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

ya acıkıyorum ben yine cokacimcoook
bu arada ben o patates rulo şeysini yaptım ama ilk denemede hata yaptım yanlardan taştı steçlerken bezelyeciklerim düştü birazcık :((
Tadı çok güzelde kocişimde beğendi hayret ettim.

tatlım haklısın çok üzülüyorum ama arkadaşı kıramadım anlattım ama napiim burdaki samimi olduğum arkadaşlarım benim için çok değerli canım zaten beni az çok tanıdıysan biliyosun buna sende dahil hatta elimden geldiği kadar az girmeye çaışıyorum ayrıca biliyorum canım beni düşündüğünü çok sağol :1hug:

Tımam bakalım öyle olsun benim için nereye girdiğin kimle konuştuğun önemli değil.
Önemli olan tek bir şey var o da sensin !!! Senin üzülmemen.
Nilse de birazcık düşünüyorsa seni ısrarla o topiğe çağırıp aklına gebelik,annelik bebek fikirlerinin sokulmasına ve üzülmene sebep olmasın.Sohbet etmeninde bir çok yolu var şekercim
. :1hug: Pes etmiş değiliz biz uzun süreli bir kampa girdik unutma

Tımam bakalım öyle olsun benim için nereye girdiğin kimle konuştuğun önemli değil.
Önemli olan tek bir şey var o da sensin !!! Senin üzülmemen.
Nilse de birazcık düşünüyorsa seni ısrarla o topiğe çağırıp aklına gebelik,annelik bebek fikirlerinin sokulmasına ve üzülmene sebep olmasın.Sohbet etmeninde bir çok yolu var şekercim
. :1hug: Pes etmiş değiliz biz uzun süreli bir kampa girdik unutma

pes etmedik ama etmek üzereyim
neyse canım bu topikte üzücü şeyler konuşmayalım insanlar buraya rahatlamaya geliyo
napalım canım ya belkide hayırlısı böyleymiş
sana şu kadarını söyliyiim sen anla işte hafta sonu eşim nöbetteydi ve dün akşam geldi tam kavuştuk yatılı misafir geldi aniden anlıycaıın günler gelip geçiyo neyse canım güzel şeylerden konuşalım

pes etmedik ama etmek üzereyim
neyse canım bu topikte üzücü şeyler konuşmayalım insanlar buraya rahatlamaya geliyo
napalım canım ya belkide hayırlısı böyleymiş
sana şu kadarını söyliyiim sen anla işte hafta sonu eşim nöbetteydi ve dün akşam geldi tam kavuştuk yatılı misafir geldi aniden anlıycaıın günler gelip geçiyo neyse canım güzel şeylerden konuşalım

nilse onun kafasına annelik fikrini sokmuyo bilip bilmeden konuşma senin kadarını bizde düşüne biliyoruz tamammı portakal sen aramızda geçenleri bilmeden yorum yapamazsın umarım bu msjı okursun keremgülde sana banimle ilgili açıklamayı yapar ben 3 aylık hamileyim ve o topiktye keremgülü tanıdım ve diğerlerini onları çok sevdiğim için ben hala ayrılmadım ordan o topiğe girersen şu anda neler konuştuğumuzu anlayabilirsin ama gereksiz ve bilmeden yorumlar yapamazsın

nilse onun kafasına annelik fikrini sokmuyo bilip bilmeden konuşma senin kadarını bizde düşüne biliyoruz tamammı portakal sen aramızda geçenleri bilmeden yorum yapamazsın umarım bu msjı okursun keremgülde sana banimle ilgili açıklamayı yapar ben 3 aylık hamileyim ve o topiktye keremgülü tanıdım ve diğerlerini onları çok sevdiğim için ben hala ayrılmadım ordan o topiğe girersen şu anda neler konuştuğumuzu anlayabilirsin ama gereksiz ve bilmeden yorumlar yapamazsın

ya kızlar lütfen benim için gereksiz tartışmaya girmeyin ikinizde benim için çok değerlisiniz ve lütfen böle yapmayın ikinizinde beni düşündüğünü biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyo ama lütfen birbirimizi kırmayalım böle olucaksa kk ya hiç gelmiycem lütfen ikinizide çok seviyorum canım arkadaşlarım ve eminim kızlar ikinizde birbirinizi kırmak istemiyorsunuz ikinizinde çok temiz bi kalbi var ve ikinizde ii niyetlisiniz bu gün zaten gergindim ve iice gerildim valla

Selam ben geldimmmm. Portakalcım dün sinemaya gidemedim , nete de giremedim.Çünkü kociş yemeğe misafir çağırmış. kaydirigubbakcemile3 Sinemayı cumaya erteledik. kaydirigubbakcemile3

Back